Home Gaming Zombie Army 4 Season 2 komt dit jaar nog

Zombie Army 4 Season 2 komt dit jaar nog

by Jos Vis

Zoals onthuld in de Zombie Army 4 Development Update-video van vandaag, kunnen fans van Rebellions grindhouse-shooter uitkijken naar nog TWEE seizoenen aan nieuwe content!

YouTube video

Seizoen 2 van Zombie Army 4 is ontwikkeld in samenwerking met Flix Interactive en zal later dit jaar op alle platforms van start gaan. Seizoen 3 komt dan aan in 2021. Beide seizoenen zullen nieuwe campagnemissies, personageskins, wapens en meer bevatten, inclusief meer gratis content.

De ontwikkelingsupdate gaf ook een voorproefje van wat er op de loer ligt in seizoen 2. Rebellion zal de komende maanden meer details over de nieuwe seizoenen onthullen.

Sinds de release eerder dit jaar is Zombie Army 4 een hit bij zowel critici als fans. Hordes en hordes spelers hebben 2 MILJARD ondode nazi’s verslagen – waaronder 50 miljoen Hitler-klonen in de epische finale van de hoofdcampagne!

De slachting ging door in seizoen 1 met de huiveringwekkende Hell Cult-campagne die spelers helemaal naar de hel en terug bracht. Maar de Dode Oorlog is nog niet voorbij …

Ga voor meer informatie naar ZombieArmy.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x