Home Gaming Early Acces Ostranauts komt 10 september

Early Acces Ostranauts komt 10 september

by Jos Vis

Progressive indie-uitgever Modern Wolf en NEO Scavenger-ontwikkelaar Blue Bottle Games zijn verheugd aan te kondigen dat de noir ruimteschip-life sim Ostranauts vanaf 10 september 2020 beschikbaar zal zijn in Early Access op Steam. De aankondiging komt met een opwindende nieuwe teaser-trailer met Dominique Tipper, ster van de populaire sciencefiction-serie The Expanse.

YouTube video


In deze noir ruimteschip-life sim beginnen spelers als een ruimteschipkapitein en moeten ze zorgvuldig een bemanning inhuren voordat ze proberen te overleven in de woeste wereld van een verwoest zonnestelsel. De game daagt spelers uit om een ​​uniek ruimteschip te ontwerpen, de fysieke en emotionele behoeften van hun voddenbemanning te beheren en tegelijkertijd te voorkomen dat hun jonk van een schip uit elkaar valt. Alsof dat nog niet genoeg was, is er altijd de dreigende dreiging van een faillissement die over ieders hoofden blijft hangen, evenals het afweren van een hele reeks chaotische problemen die net om de hoek kunnen liggen …

Early Access voor Ostranauts begint door spelers toe te staan ​​aan hun avontuur als kapitein van een ruimteschip te beginnen – hun schip op te knappen en ruimte waardig te maken, terwijl ze socializen met NPC’s en hun bergingscarrière een vliegende start geven.

Over Ostranauts
Ostranauts is een gedetailleerde simulatie van het bezitten en leven aan boord van een ruimteschip, in een zonnestelsel waar eerlijk leven een langzame doodvonnis is. Het speelt zich af in het NEO Scavenger-universum, waar de aarde een cataclysmische ineenstorting heeft ondergaan, de rest van het systeem leeft voort in een staat van kapitalistische dystopie.

Spelers kunnen alles over hun startpersonage aanpassen, inclusief uiterlijk, naam en voornaamwoordvoorkeuren, voordat ze de uitgestrekte ruimte ingaan. Ze zullen dan hun startschip bouwen of aanpassen aan de hand van de buit uit hun carrièregeschiedenis, en manieren vinden om hun bonte bemanning tevreden te houden, brandstof in hun tanks, eten op hun bord en de incassobureaus op afstand te houden.

Slaag en schiet op de sterren of crash en verbrand van de gevolgen van je acties!

Gedetailleerd aangepast scheepsontwerp
Spelers kunnen hun schip in elke vorm bouwen met functionerende modulaire onderdelen. De onderdelen hebben fysieke eigenschappen, werken met elkaar samen en kunnen na verloop van tijd verslijten.

Bemanningsbehoeften
Bemanningsleden hebben fysiologische en emotionele behoeften, van basisbehoeften zoals voedsel, water, zuurstof en temperatuur tot meer esoterische behoeften zoals privacy, veiligheid, intimiteit en achting.

Early Acces

  • Wat kunnen spelers verwachten in de eerste reeks Early Access:
  • Neem de rol aan van kapitein die je ruimteschip repareert om het stofklaar te maken
  • Beginnen met een carrière als scheepssloper – het redden van vervallen schepen rond het
  • K-Leg-station om hun jonk klaar te maken om te vliegen
  • Socialiseren met NPC’s

Extra:

  • Vlieg naar verschillende werelden om taken uit te voeren, krijg meer gereedschappen voor personages en onderdelen voor het schip
  • Maak kennis met een verscheidenheid aan scheepstypes, merken en modellen
  • Gevechtselementen – ruimtegevecht en hand tot hand
  • Ontmoeting met andere schepen – mogelijke vijandige ontmoetingen (je weet nooit wie je kunt vertrouwen)

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x