Home Gaming CORSAIR komt met nieuw koelsysteem

CORSAIR komt met nieuw koelsysteem

by Jos Vis

CORSAIR heeft twee nieuwe uitgebreide kits uitgebracht in de Hydro X-serie met aangepaste koelonderdelen: de CORSAIR XH305i RGB en XH303i RGB aangepaste koelkits. Deze kits maken aangepaste koeling toegankelijk, zelfs voor beginners, en worden geleverd met alles wat u nodig hebt om een ​​verbluffende hardline-lus voor uw pc te bouwen, compleet met een RGB CPU-waterblok, enkele 360 ​​mm-radiator, drie RGB-ventilatoren, PMMA-heldere hardline-buizen, een hardline-snede / buigset, fittingen en adapters en koelvloeistof.

De XH305i RGB-kit is voorzien van een XD5 RGB-pomp / reservoir-combo, terwijl de XH303i RGB-kit een XD3 RGB-pomp / reservoir-combo biedt om compacte aangepaste koellussen aan te sturen. Levendige RGB-verlichting ingebouwd in het XC7 CPU-waterblok, pomp / reservoircombinatie en RGB-ventilatoren wordt bestuurd door een meegeleverde CORSAIR iCUE Commander PRO-controller en CORSAIR iCUE-software.

Het XC7 RGB CPU Water Block vormt het hart van beide kits en is compatibel met Intel® 1200- en 115X-processors en AMD AM4-processors. Een XR5 360 mm radiator met een groot oppervlak voert de warmte efficiënt van de CPU af, die wordt overgebracht door de meegeleverde heldere XL5-koelvloeistof rond de lus. De meegeleverde XT Hardline snij- / buigset bevat een zaag, buigdoorn, buishouder en siliconen inzetstuk, waardoor het eenvoudig is om professioneel ogende lussen te maken met toevoeging van een warmtebron (niet inbegrepen).

Voor een lus van volledige grootte, wendt u zich tot de XH305i RGB en zijn XD5 RGB-pomp / reservoircombinatie, die een krachtig debiet levert van een Xylem D5-pomp met PWM-regeling en een reservoir van 330 ml. De XH305i bevat drie QL120 RGB PWM-ventilatoren met viervoudige lichtlussen voor betoverende verlichting vanuit elke hoek. De XH303i RGB maakt gebruik van een XD3 RGB-pomp / reservoircombinatie, aangedreven door een DDC-pomp met PWM-regeling en een reservoir van 180 ml. De unieke vormfactor en grootte van de XD3 RGB maken compacte aangepaste koellussen mogelijk, vergezeld van drie SP120 RGB PRO PWM-ventilatoren voor sterke koeling en geweldige verlichting.

Beide kits bevatten een CORSAIR iCUE Commander PRO slimme RGB-verlichting en een ventilatorsnelheidsregelaar, waarmee u uw koeling intelligent kunt regelen via CORSAIR iCUE-software. Gebruik iCUE om de ventilator- en pompinstellingen aan te passen, automatische ventilatorcurves in te stellen, real-time temperaturen te bewaken, RGB-verlichting aan te passen en deze te synchroniseren met alle iCUE-compatibele producten in uw opstelling.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x