Home Gaming Dandy Ace krijgt gratis demo op Kickstarter

Dandy Ace krijgt gratis demo op Kickstarter

by Jos Vis

Vandaag is Mad Mimic verheugd om zijn Kickstarter voor Dandy Ace te lanceren, de nieuwe game van de No More Heroes-ontwikkelaar. Met een bescheiden doel van $ 25K hoopt Mad Mimic de financiering te gebruiken om nog meer inhoud aan de game toe te voegen vóór de lancering in 2021, en het komend jaar naar consoles te brengen.

“Dandy Ace is bijna compleet, maar we willen dat hij nog groter en beter wordt wanneer we in 2021 lanceren.” zei Luis Sampero van Mad Mimic. “We willen meer bazen, meer vijanden, meer spreuken en gewoon … MEER van alles toevoegen. We kunnen de game nu uitbrengen, maar om van Ace zijn allerbeste te maken, hebben we jouw hulp nodig. “

Gedeeltelijk Action RPG en deels Roguelite, de kernmechanica van Dandy Ace zit in zijn extreem flexibele vaardigheidssysteem. Op basis van de magische kaarten die Ace in zijn mouw heeft, kunnen de combinatie en krachten van de vaardigheden veranderen, afhankelijk van de uitgeruste volgorde. Elke keer dat Ace naar de Cursed Mirror reist, daar gevangen door de kwaadaardige Green-Eyed Magician Lele, heeft de speler een andere selectie om uit te kiezen, waardoor talloze mogelijkheden voor verschillende builds en speelstijlen mogelijk zijn.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x