Home Gaming Umihara Kawase BaZooKa! krijgt nieuwe releasedatum

Umihara Kawase BaZooKa! krijgt nieuwe releasedatum

by Jos Vis

De eerder aangekondigde releasedatum voor Umihara Kawase BaZooKa! van ININ Games voor zowel de fysieke als digitale release – Nintendo Switch en PlayStation 4 – is officieel gereset naar 29 september 2020.

Door deze vertraging kunnen spelers profiteren van een verbeterde wereldwijde multiplayer-infrastructuur, wat zorgt voor snelle en stabiele online gevechten. ININ Games nam ook de tijd om talen toe te voegen om een geweldige game-ervaring te bieden.

Alle edities worden vertaald in het Engels, Frans, Duits en Spaans. De game is beschikbaar in Europa, Amerika en Australië.

Box art

Over Umihara Kawase BaZooKa!

Snelle gevechten met partijberoep

Umihara Kawase BaZooKa! is een snel actiespel waarbij het doel van de speler is om het scherm van vijanden te verwijderen door vaardige combo’s uit te voeren met hun Bazooka en een buitengewone hengel. Schermen hebben bewegende platforms, gevaarlijke obstakels en een eigenzinnig zeeleven van de vijand. Umihara Kawase BaZooKa! biedt multiplayer-actie op zijn best en competitieve gamers worden voorzien van snelle gevechten.

Umihara Kawase BaZooKa! Kenmerken:

  • Keuze uit 22 iconische personages uit Japanse cultspellen
  • Uitdagingsmodus met 40 levels die moeten worden gewist, net als in de goede oude tijd van arcadespellen (1 tot 4 spelers)
  • Multiplayer Battle Modes (2 tot 4 spelers)
  • Lokale offline spelen en online modi
  • Co-op en competitieve modi (maximaal 4 spelers)
  • Competitieve Bazooka-actie in Battle Royale-modus (spelers vechten totdat er nog maar één over is) en Star Match (Timed battle-modus waarin spelers vechten om sterren van elkaar te halen) bieden honderden uren competitief Bazooka-plezier.
Screenshot

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x