Home Gaming Codemasters toont Baku in F1 2020 hotlap video

Codemasters toont Baku in F1 2020 hotlap video

by Jos Vis

Codemasters onthult vandaag het nieuwste circuit dat te zien is in de hot lap-serie van F1 2020. Voorafgaand aan de virtuele Grand Prix van dit weekend op dezelfde locatie, werd de ronde op het Baku City Circuit in Azerbeidzjan geregistreerd door het F1 2020-ontwikkelingsteam en bevat Antonio Giovinazzi in zijn levendige Alfa Romeo.

YouTube video


Sinds de toevoeging aan de racekalender in 2016 is het lastige stadscircuit al snel een favoriet bij fans geworden. Bestuurders moeten zich vanaf het begin geen tekort aan nagelbijtende momenten besparen, met een scherpe bocht naar links, en moeten navigeren door de risicovolle kasteelhoek met hoge beloning en de bijbehorende blinde klim. Spelers moeten ook bocht 15 onder de knie krijgen voor de lange haarspeldbocht en zelfs een langere start / finish recht.

Aanstaande zondag 7 juni maken F1-coureurs Sergio Perez en Pierre Gasly hun Virtual Grand Prix-debuut op F1 2019. Opnieuw komen Charles Leclerc, Alex Albon, Nicholas Latifi, Antonio Giovinazzi en – vers van zijn back-to- overwinningen in Monaco en Spanje – George Russell. Manchester City-verdediger Aymeric Laporte gaat ook de baan op, evenals AC Milan-doelman Gianluigi Donnarumma, rallybiker Matthias Walkner en Belgische doelman Thibaut Courtois – zijn vierde Virtual Grand Prix-optreden. De live-uitzending begint om 18.00 uur (BST) op de officiële Formula 1 YouTube-, Twitch-, Weibo- en Facebook-kanalen, samen met verschillende internationale omroeppartners.

F1 2020 wordt op vrijdag 10 juli 2020 uitgebracht voor het PlayStation 4 computerentertainmentsysteem, de Xbox One-familie van apparaten, waaronder de Xbox One X, Windows-pc (dvd en via Steam) en Google Stadia. Spelers die de Michael Schumacher Deluxe Edition kopen, krijgen exclusieve content en drie dagen eerder toegang.

Volg voor toekomstig nieuws en details over alle nieuwe functies de Formula 1-spelwebsite en sociale kanalen op Instagram, Twitter, YouTube en Facebook.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x