Home Gaming GeForce Gamers zijn Game Ready voor de ‘Minecraft’ met RTX Bèta die Morgen Begint

GeForce Gamers zijn Game Ready voor de ‘Minecraft’ met RTX Bèta die Morgen Begint

by Jos Vis

De nieuwste GeForce Game Ready-driver levert de eerste dag optimalisaties en verbeteringen voor de Minecraft met RTX bèta die morgen begint. De RTX bèta maakt DLSS 2.0 mogelijk in Minecraft en het is vereist om die functie te gebruiken. 

Deze driver biedt ook de beste ervaring in Saints Row: The Third Remastered, Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered en SnowRunner. Ondersteuning voor drie nieuwe G-SYNC compatibele gaming monitoren is ook toegevoegd.

Minecraft krijgt Ray Tracing, DLSS 2.0 en Meer Realistische Texturen

Gisteren hebben NVIDIA, Microsoft en Mojang Studios aangekondigd dat Minecraft met RTX op 16 april om 19.00 uur als bèta voor de Windows 10 Editie wordt uitgebracht. Minecraft met RTX biedt een geavanceerde vorm van ray tracing, genaamd path tracing, nieuwe physically-based materialen en NVIDIA DLSS 2.0. Deze technologieën zorgen samen voor een verbluffend nieuw niveau van grafische kwaliteit in Minecraft, ’s werelds best verkochte videogame. NVIDIA zal ook 6 nieuwe Minecraft met RTX werelden beschikbaar maken op de Minecraft Marketplace waar gamers gratis van kunnen genieten, samen met instructies voor creators om hun eigen nieuwe RTX-werelden te bouwen.


Deze aankondiging illustreert het aanhoudende momentum dat ray tracing bouwt in het gaming-ecosysteem. Het feit dat Minecraft ray tracing krijgt, illustreert dat ray tracing mainstream is. Minecraft stelt ray tracing beschikbaar aan miljoenen gamers van alle leeftijden en achtergronden.

Je krijgt maar één kans om een ​​eerste indruk te maken, en games vormen daarop geen uitzondering. NVIDIA werkt er hard aan om de eerste indruk van elke game goed te maken, zelfs als de game nog in ontwikkeling is. Game Ready Drivers zijn bedoeld om alle belangrijke mijlpalen voor games te ondersteunen, wat betekent dat we er altijd naar streven om je de beste ervaring te bieden elke keer dat je speelt. Naarmate titels blijven ontwikkelen met nieuwe inhoud en functies via patches en DLC, zullen onze drivers dat ook doen.


Drie nieuwe G-SYNC
 compatibele displays
Het G-SYNC compatibele programma breidt het G-SYNC arsenaal uit en heeft tot doel consistentie te brengen en consumenten te informeren over welke displays een goede instapniveau variable refresh rate (VRR) ervaring zullen bieden.
De nieuw gevalideerde monitoren zijn de Acer XB273GP, Acer XB323U en ASUS V27B, waardoor gamers nog meer keuze hebben bij het zoeken naar een geweldig gaming display.


Onder het G-SYNC compatibele programma werkt NVIDIA met monitor OEM’s om de ervaring te valideren op monitoren die het AdaptiveSync-protocol ondersteunen. Degenen die slagen, worden aangeduid als “G-SYNC compatibel”. Klik hier voor een volledige lijst met G-SYNC-compatibele displays.

Over NVIDIA Game Ready Drivers 
Game Ready `drivers zijn beschikbaar op of voor de releasedag voor de meeste grote titels en zijn afgestemd op de beste prestaties en een vlekkeloze gameplay. Alle NVIDIA Game Ready Drivers zijn Microsoft WHQL-gecertificeerd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x