Home Gaming Esports Game Arena lanceert online toernooi platform EsportsNederland.nl

Esports Game Arena lanceert online toernooi platform EsportsNederland.nl

by Mark van Truijen
Heel Nederland zit thuis vanwege het Covid-19 virus. Om dat thuis zitten toch wat leuker te maken, lanceert de Esports Game Arena een ‘competitief online toernooi platform’ waar gamers prijzen kunnen winnen door mee te doen aan online toernooien.
Wat is Esports Nederland?De Esports Game Arena laat nu al twee jaar gamers samen genieten van hun favoriete games op hun schitterende locatie. Maar nu neemt zij de volgende stap in de gaming scene. ‘Esports Nederland’ wordt gelanceerd, een platform waarop gamers mee kunnen doen aan toffe online toernooien om zo met elkaar in contact te kunnen komen. Ook kun je E-coins verdienen om vette prijzen te kopen. Wil je het alleen opnemen tegen andere spelers, of met een team? Het kan allemaal op dit platform.
Hoe kun je mee doen?Om mee te kunnen doen aan een toernooi heb je alleen een Esports Nederland account nodig. Je kan je makkelijk inschrijven op de website en dat is ook nog eens helemaal gratis! Kijk vervolgens op de website welke toernooien er gehouden worden, schrijf je hiervoor in en je kunt meteen beginnen.

Als je één van de toernooien wint krijg je automatisch E-coins op je account gestort. In de online webshop kun je met jouw hard verdiende E-coins mooie prijzen kopen zoals: Hyper-X equipment, onze Game Mania artikelen of Esports Game Arena merchandise!
Fantastische uitbreiding van Esports Game Arena“Nadat we de Esports Game Arena moesten sluiten door het Coronavirus zochten we naar een manier hoe we onze bezoekers toch met elkaar in verbinding konden houden. Om aan die vraag te kunnen voldoen hebben we nu EsportsNederland.nl opgericht” zegt oprichter Thomas Runhart. “We blijven nog steeds events organiseren op onze locatie in Alphen maar breiden dat nu online uit, waardoor we nog meer gamers kunnen bereiken”.

Het platform wordt gelanceerd in een Bèta versie zodat iedereen snel weer in contact kan komen met elkaar. Thomas Runhart zegt hierover: “Met de hulp van Strivecloud heeft ons team dag en nacht gewerkt om dit toernooi-platform uit de grond te stampen. We zijn met elkaar super trots op het resultaat!”
Wat biedt het platform nog meer?EsportsNederland.nl is ook beschikbaar als leuke online activiteit voor scholen en bedrijven. Hiermee kunnen leerlingen en werknemers op een sociale en competitieve manier met elkaar in contact blijven. Er is ook een complete competitie voor games als Fortnite, Mario Kart en Fifa mogelijk!

Verveel je je thuis en ben je opzoek naar gezelligheid en een plek om je game skills te testen? Neem dan snel een kijkje op EsportsNederland.nl

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x