Home GamingAndroid Need for Speed Heat creaties komen tot leven in augmented reality

Need for Speed Heat creaties komen tot leven in augmented reality

by Jos Vis

We kondigen met trots aan dat NFS Heat Studio, de customization app voor onze nieuwe straatracer Need for Speed Heat, is voorzien van augmented reality opties. Hiermee kunnen spelers hun unieke creaties op fantastische wijze laten zien.

Vorige maand hebben we NFS Heat Studio gelanceerd. We nodigden spelers uit om hun creativiteit te uiten door hun ideale auto’s vorm te geven. Het mooie is dat zij dit met het gemak van hun smartphones kunnen doen en met een deel van de volledige ervaring aan de slag kunnen voordat de game, Need for Speed Heat, wordt uitgebracht op 8 november.

Sinds de lancering van de app hebben spelers meer dan twee miljoen unieke creaties gemaakt en Nissan is duidelijk de favoriet: de Nissan 180sx 1996, de Nissan Skyline GT-R VSpec1999 en de Nissan 350Z zijn zeer geliefd en vormen de top 3 meestgebruikte modellen.

De NFS Heat Studio-app is nu voorzien van een update die het voor spelers mogelijk om hun creaties te presenteren in hun huis, op straat, in de garage of in de woonkamer, waardoor ze deze auto’s in volle glorie kunnen aanschouwen. De AR-functie biedt bovendien integratie voor schaduwen en reflecties, die zich aanpassen aan de omgeving. De AR-functie bevat ook flexibele schaling, zodat de auto’s kunnen worden getoond als miniatuur of in realistisch formaat. Spelers kunnen de creaties zelfs roteren in de app, zodat zij eenvoudiger het perfecte shot kunnen vastleggen om te delen op sociale kanalen.

Iedere week, in aanloop naar de lancering van Need for Speed Heat, voegen we meer auto’s toe waar spelers hun creativiteit op los kunnen laten in NFS Heat Studio. We zijn erg onder de indruk van de creaties van speler en kunnen niet wachten om te zien hoe zij nieuwe modellen onder handen nemen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x