Home Featured Marathon Director onthuld twee renners via nieuwe concept art

Marathon Director onthuld twee renners via nieuwe concept art

by Mark van Truijen

Er gaan al maanden geruchten over Marathon van Bungie, waaronder een mogelijke focus op speelbare helden. Director Joe Ziegler leek dit te bevestigen in een recente Developer Update, waarin hij ze “Runners” noemde en aangaf dat ze een “kleine subset van vaardigheden” bezitten.

In nieuwe concept art zijn twee van deze Runners onthuld – Thief en Stealth (codenamen). Over de eerste is weinig informatie gedeeld, maar Ziegler beschreef haar centrale thema als “op een enge manier om het hoekje kijken in dat stille moment voordat ze in actie komt.” Dit doet vermoeden dat ze meer een assassin-achtige rol heeft, met “veel grappige, maar ook zeer intense momenten die dit personage aan de game toevoegt.”

Zoals de naam al doet vermoeden, is Stealth een Runner met een focus op stealth. Misleiding is een kernvaardigheid die hij belichaamt. “Ze hebben de tools om het slagveld te besluipen en op manieren op te duiken die hen voordeel geven,” aldus Ziegler. Hij gaf aan dat deze vaardigheden “nu wat sterk zijn,” maar hij verwacht dat het goed gebalanceerd zal zijn tegen de tijd dat de game bij spelers komt.

Marathon is in ontwikkeling voor Xbox Series X/S, PS5 en pc en kan nu al worden toegevoegd aan verlanglijsten in digitale winkels. Hoewel er nog geen lanceerdatum is, wil Bungie volgend jaar de playtests uitbreiden om de community erbij te betrekken. Meer details volgen later, dus houd het nieuws in de gaten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x