Home Gaming Digital Extremes’ had een dubbele Devstream met veel nieuws voor Warframe en Soulframe

Digital Extremes’ had een dubbele Devstream met veel nieuws voor Warframe en Soulframe

by Mark van Truijen

De dubbele Devstream van Digital Extremes voor Warframe en Soulframe zat boordevol nieuws, een diepe duik in komende functies en een speciaal eerbetoon aan Mike ‘Mynki’ Brennan.

Het volgende verhalende hoofdstuk in het elfjarige sci-fi-epos Warframe, genaamd Warframe: 1999, komt in december en markeert een nieuw tijdperk met het langverwachte Infested Adversaries-systeem, nieuwe beloningen, een 1999-prequel-webcomic in november, en Xaku Prime Access vanaf 13 november. Het team van Soulframe kondigde aan dat de toegang tot de Preludes-test in 2025 verder zal worden uitgebreid en beantwoordde vragen van de community met updates over gameplayprogressie.

“Vandaag was de eerste keer dat onze twee ontwikkelteams hun harde werk aan twee enorm belangrijke projecten konden tonen, buiten TennoCon,” zei Megan Everett, Community Director. “Het is geweldig om te zien hoe de Soulframe-community zo snel blijft groeien door zich te verdiepen in Preludes. Ook is het geweldig om de Warframe-community enthousiast te zien over deze surrealistische ‘90s roadtrip. We beloven beide communities ervaringen te brengen die ze nog nooit hebben gezien van onze studio na de lancering van 1999!”

Eerbetoon aan Mike ‘Mynki’ Brennan:

De bijdragen van Mike ‘Mynki’ Brennan, Warframe’s eerste Art Director, zijn van onschatbare waarde. Zijn vermogen om unieke wezens, personages en werelden te creëren, gaf het project een iconische identiteit die miljoenen mensen heeft geraakt. Digital Extremes wijdt Warframe: 1999 aan Mynki.

Hoogtepunten van de stream:

  • Technocyte Coda en Infested Adversaries-systeem: Een nieuwe vorm van Infested vijanden, bekend als de Techrot, is ontstaan in een alternatieve versie van 1999 en heeft de technologie van die tijd geïnfecteerd. Deze Technocyte Coda bevat corrupte kopieën van boyband On-lyne met unieke gevechtsstijlen. Spelers kunnen deze Coda-leden verslaan in muzikale eindbaasgevechten en verdienen hiermee tokens om één van de 13 Infested-wapens te ontgrendelen, evenals exclusieve cosmetische items.
  • Prequel-webcomic en nieuwe functies: Een prequel-webcomic in samenwerking met communitykunstenaar Karu verkent het ontstaan van The Hex Syndicate. Spelers kunnen in de ‘Höllvanian’ winkelhub een retro-minigame spelen genaamd Caliber Chicks, een run ’n gun-spel in ‘90s-stijl, en de Atomicycle personaliseren met een groot aantal kleuren en premium skins.
  • Xaku Prime en updates voor Trinity en Nyx: Xaku Prime verschijnt op 13 november, vergezeld van twee nieuwe Prime-wapens en een Syandana. Trinity krijgt een volledige vervanging van haar passieve vaardigheid en buffs op haar andere vaardigheden. Nyx ontvangt binnenkort ook verbeteringen.
  • Soulframe Preludes breidt toegang uit: De Preludes-testing zal verder worden uitgebreid, waarbij spelers vier extra codes krijgen om te delen met vrienden en familie. De ontwikkelaars gingen ook dieper in op veranderingen in het gevechtssysteem, vaardigheden, crafting en omgevingsverbeteringen. Er zijn vijf nieuwe wapens te ontdekken en speciale ‘Sparrow’s Tales’-uitdagingen bieden beloningen binnen de open wereld.

Met deze updates stapt Digital Extremes in een nieuw hoofdstuk van storytelling en gameplay binnen hun geliefde games, met veel nieuwe mogelijkheden voor zowel Warframe- als Soulframe-spelers.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x