Home Featured Liquid Swords komt met indrukwekkende screenshots van hun nieuwe game

Liquid Swords komt met indrukwekkende screenshots van hun nieuwe game

by Mark van Truijen

Een nieuwe IP van een nieuwe studio is altijd een spannende mogelijkheid, en een project dat aandacht heeft getrokken, is het aankomende debuut van Liquid Swords. Dit onafhankelijke Zweedse studio werd opgericht door voormalig COO en mede-oprichter van Avalanche Studios, Christofer Sundberg, en werkt momenteel aan een open-wereld-titel. Onlangs gaf de studio opnieuw een kijkje in het project.

Op Twitter deelde de ontwikkelaar twee nieuwe screenshots van de open-wereld-game, die een moderne stadsomgeving tonen met indrukwekkende visuele details en hoge beeldkwaliteit. Liquid Swords heeft eerder bevestigd dat de game wordt gebouwd met Unreal Engine 5, en de engine lijkt de studio goed te ondersteunen bij het creëren van een visueel indrukwekkende open wereld. Bekijk de screenshots hieronder.

Details over de debuuttitel van Liquid Swords blijven verder schaars. De studio heeft weinig anders onthuld, behalve dat het een verhaalgedreven game betreft. Wanneer de game volledig wordt onthuld, valt nog te bezien, maar het weinige dat tot nu toe getoond is, ziet er zeker interessant uit.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x