Home Gaming Shadow Tactics: Aiko’s Choice verschijnt 6 december op PlayStation 5 en Xbox X|S

Shadow Tactics: Aiko’s Choice verschijnt 6 december op PlayStation 5 en Xbox X|S

by Jos Vis

Daedalic Entertainment kondigt met trots aan dat Shadow Tactics: Aiko’s Choice, de veelgeprezen zelfstandige uitbreiding voor Shadow Tactics: Blades of the Shogun, op 6 december 2024 eindelijk beschikbaar zal zijn voor PlayStation- en Xbox-spelers! Na een succesvolle pc-lancering drie jaar geleden, vindt deze langverwachte uitbreiding zijn weg naar consoles van de huidige generatie (exclusief Nintendo Switch). PlayStation 5- en Xbox X|S-spelers kunnen de game vanaf vandaag pre-orderen en krijgen tot de release 10% korting.

YouTube video

Aiko’s Choice is ontwikkeld door het gerenommeerde Mimimi Games en bouwt voort op het succes van het basisspel, dat alom werd geprezen om zijn diepgaande tactische gameplay en meeslepende setting in het Japan van de Edo-periode. De uitbreiding was een hit op pc en behaalde een indrukwekkende Metascore van 83 en een positieve beoordeling van 93% van Steam-gebruikers, terwijl Blades of the Shogun ook op consoles succes blijft genieten.

Consolegamers kunnen kijken naar dezelfde stevige, op stealth gebaseerde strategiegameplay die van Shadow Tactics een favoriet maakte, nu geoptimaliseerd voor PlayStation en Xbox.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x