Home Gaming Realm of Ink: volledige release onthuld

Realm of Ink: volledige release onthuld

by Jos Vis

Uitgever 663 Games en ontwikkelaar Leap Studio onthullen met trots de officiële Early Access Roadmap voor de V1.0-release van de roguelike lanceringsactie Realm of Ink. De lancering van versie 1.0 is gepland voor januari 2025, met grote maandelijkse inhoudsupdates gepland van oktober tot de lancering. Elke inhoudsupdate boordevol functies introduceert nieuwe functies, gaat in op feedback van spelers en optimaliseert de Early Access-ervaring. Realm of Ink is nu beschikbaar op pc via Steam Early Access.

Grote oktoberupdate nu live op Steam

Om de zaken nog een stap verder te brengen, is de Early Access-update van oktober nu beschikbaar op Steam en bevat deze drie nieuwe Ink Gem Powers, 21 nieuwe Perks en een Pick-systeem waarmee spelers hun Ink Gem Power en Perk kunnen kiezen. Deze update benadrukt het bouwpotentieel van elke wapenvorm, waarbij een sterkere focus wordt gelegd op lichte en zware aanvalsynergisten. Het doel is om de aard van actiegameplay naar een hoger niveau te tillen en de tevredenheid van elke speelstijl te maximaliseren.

Met deze release bevat de game nu:

  • 25 inktedelsteenkrachten
  • 145 voordelen
  • 9 wapenvormen
  • 101 vechtsportvaardigheden
  • Honderd elixers

De extra inhoud verdiept het strategische potentieel van de game en moedigt spelers aan om met nieuwe combinaties te experimenteren en unieke builds te ontdekken.

Bouw een showcasetrailer nu beschikbaar

663 Games heeft een Build Showcase-trailer uitgebracht om de update met vijf belangrijke builds te vieren. Deze video biedt een kijkje in de opwinding van volledig gerealiseerde builds, maar dit is nog maar het begin: er wachten geen andere speelstijlen om ontdekt te worden door creatieve spelers.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x