Home GadgetsConnectiviteit Razer introduceert de Razer Barracuda X Chroma

Razer introduceert de Razer Barracuda X Chroma

by Pim, Sel

Razer™, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, kondigt vandaag de Razer Barracuda X Chroma aan, als toevoeging aan de Barracuda headsetlijn. Deze nieuwe headset met  Razer Chroma RGB-verlichting speelt in op feedback van de gaming community, die vroeg om meer visueel indrukwekkende elementen in hun setup. 

“De Barracuda X Chroma is ontstaan uit de feedback van onze gaming community,” zegt Barrie Ooi, Head PC Gaming Division bij Razer. “Gamers willen meer uit hun Barracuda-ervaring halen. Daarom heeft Razer dynamische kleurverlichting toegevoegd aan de headset met Razer Chroma RGB. Zo voldoet hij zowel in prestaties als esthetiek aan de wensen van van gamers die op zoek zijn naar een meeslepende ervaring.” 

Meeslepend licht en geluid 

De Barracuda X Chroma brengt Razer Chroma™ RGB naar de Barracuda-lijn. Gamers krijgen zo een perfecte combinatie van scherp geluid en visuele flair. Met Razer Chroma Studio of de Razer Audio App kunnen gebruikers zes Chroma RGB-verlichtingszones aanpassen. De headset biedt talloze effecten om uit te kiezen,16,8 miljoen kleuropties, en integratie met meer dan driehonderd games. 

Naadloze connectiviteit 

De Barracuda X Chroma is uitgerust met Razer SmartSwitch Dual Wireless technologie. Hierdoor wisselt de headset moeiteloos tussen Razer HyperSpeed voor intense gamesessies en Bluetooth verbinding voor onderweg. De headset zorgt voor een sterke audio-ervaring tussen apparaten, zonder dat deze opnieuw verbonden moeten worden. Hierdoor is hij ideaal om thuis en onderweg te gebruiken. 

Lichtgewicht comfort en duurzaamheid 

De headset is ergonomisch ontworpen met meedraaiende earcups en traagschuim kussens voor lichtgewicht comfort en duurzaamheid. Of je nu urenlang aan het gamen bent of onderweg, de Barracuda X Chroma biedt comfort en draagbaarheid. 

Uitstekende audioprestaties op alle platforms 

De TriForce 40mm drivers van Razer leveren helder geluid over alle frequenties, waardoor je volledig opgaat in games en andere media. De afneembare Razer HyperClear Cardioid Mic biedt heldere communicatie, wat essentieel is voor competitieve gameplay en dagelijkse belletjes. 

Batterij met lange levensduur 

De Barracuda X Chroma heeft een batterijduur van zeventig uur, 40% meer dan zijn voorganger. Een oplaadtijd van slechts 15 minuten geeft je ongeveer zes uur speeltijd. Gecombineerd met snelle USB Type-C oplading, zorgt het uithoudingsvermogen ervoor dat gamers altijd verbonden blijven tijdens lange speelsessies of lange reizen. 

De Razer Barracuda X Chroma, als nieuwste toevoeging aan de Barracuda-lijn, laat de toewijding van Razer aan zijn community zien. De feedback heeft direct geresulteerd in een headset die niet alleen overal scherp geluid biedt, maar ook goede looks heeft. 

Ga voor meer informatie over de Razer Barracuda X Chroma naar Razer.com

Razer Axon Music Wallpaper 

Naast de lancering van de Barracuda X Chroma kondigt Razer ook een nieuwe softwarefeature aan voor Razer Axon. Deze functie verbeterd de geluidservaring door het gebruik van op muziek reagerende wallpapers. Razer werkt samen met muziekpartners Lofi Girl, The Jazz Hop Café, Blu Chip Records, Monstercat en Celestial Aeon Project om dynamische achtergronden te integreren met Spotify playlists. Zo worden beeld en geluid gecombineerd voor een ideale game-, werk- of relaxsfeer. 

“Razer Axon Music Wallpaper biedt nieuwe desktop-personalisatie. Het verzorgt een meeslepende ervaring tijdens het werken en gamen,” zegt Qyen Quach, VP Software bij Razer. “Het werkt fantastisch samen met de nieuwe Razer Barracuda X Chroma, maar de voordelen gelden voor elke desktop, met levendige beelden en geluiden voor alle gebruikers.” 

Elke Axon Music Wallpaper-partner werkt samen met Razer om deze lancering te vieren met promotionele giveaways. Tot het einde van dit jaar kunnen fans deelnemen aan deze actie en maken ze kans op exclusieve cadeaus en Razer-producten. Dit biedt hen de kans om unieke items te winnen en te genieten van de meeslepende functies van de nieuwe Razer Axon Music Wallpaper. 

Razer Axon Music Wallpaper is vanaf vandaag beschikbaar. Ga voor meer informatie over de nieuwe Razer Axon functies naar Razer.com

Prijs en beschikbaarheid 

Razer Barracuda X Chroma 

€139,99 – vanaf nu beschikbaar op Razer.com en bij erkende resellers. 

Razer Barracuda X Chroma White Edition 

€139,99 – later in Q4 beschikbaar op Razer.com en bij erkende resellers.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x