Home Gaming Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven nu verkrijgbaar

Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven nu verkrijgbaar

by Pim, Sel

Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven, een volledige 3D-remake van de geliefde RPG die sinds de Japanse release in 1993 meer dan 1 miljoen keer werd verkocht, is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation®5 (PS5®), PlayStation®4 (PS4®) en pc via Steam®. Vanaf vandaag kunnen spelers beginnen aan dit opzichzelfstaande avontuur dat zich uitstrekt over verschillende generaties en een koninkrijk bouwen en beschermen, terwijl ze de imposante Seven Heroes bestrijden in even snelle als strategische turn-based gevechten.

YouTube video

“Keizers van over de hele wereld: het is tijd om ten strijde te trekken. In welke laag van de bevolking je ook bent opgegroeid, ik ben ervan overtuigd dat je alles op alles zal zetten voor de glorie van het rijk en zijn bewoners. Want je bent niet voor niets gekozen om keizer te worden. Het pad van de keizer is niet altijd gemakkelijk, en tijdens zware gevechten kan de moed je snel in de schoenen zakken. Maar wanneer je denkt dat het je allemaal te veel wordt, moet je denken aan de vele andere keizers die nooit opgeven en vechten voor eer en glorie. Het pad van de keizer eindigt nooit, en dus moet ook jij weer opstaan ??en jezelf wreken. Nadat je talloze moeilijkheden hebt overwonnen, zullen de Seven Heroes je ongetwijfeld met open armen verwelkomen, om vervolgens al hun macht tegen je in de strijd te gooien. Wees dus op alles voorbereid, keizer, en goede reis.”

“Ruim baan voor de keizerlijke hoogheid! De eer van de keizer zal onze legers naar de glorieuze overwinning leiden!”

 Akitoshi Kawazu, SaGa Franchise General Director 

“Vandaag lanceren we Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

“Terwijl ik de afgelopen drie jaren aan dit project werkte, raakte ik opnieuw onder de indruk van de ontwikkelaars van het originele Romancing SaGa 2, met name Akitoshi Kawazu. Het is niet niks, om een ervaring creëren die duizenden jaren geschiedenis samenbrengt, waarin de troon van de ene keizer op de andere wordt doorgegeven, dit allemaal om de zeven helden te verslaan… Ik neem mijn petje af voor de ontwikkelaars die dit unieke verhaal bedachten, in de hoogtijdagen van klassieke en traditionele RPG’s.”

“Tijdens de ontwikkeling bespraken we als team elke dag hoe we Revenge of the Seven aantrekkelijker en toegankelijker konden maken voor een modern publiek. Ik vind het eigenlijk wel een beetje jammer dat die dagen nu voorbij zijn, maar tegelijkertijd ben ik erg blij dat onze game eindelijk klaar, zodat spelers eraan kunnen beginnen. We hebben onze harten en zielen in deze titel gestopt en we hopen dat zoveel mogelijk mensen hem gaan spelen. Ik hoop dat vandaag het begin is van een nieuwe toekomst voor Romancing SaGa.”

– Shinichi Tatsuke, Producer

In Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven beleven spelers een avontuur dat zich uitstrekt over meerdere generaties, waarin ze hun rijk zowel moeten beschermen als uitbreiden. Dankzij het free-form scenariosysteem van de game hebben de keuzes van de speler invloed op hoe het verhaal zich ontwikkelt, inclusief wie bij elke volgende generatie de keizerlijke troon erft. Deze remake vertelt een opzichzelfstaand verhaal en is helemaal opnieuw gemaakt door het team achter de remake Trials of Mana uit 2020. De game heeft zowel trouwe SaGa-fans als nieuwkomers heel wat te bieden, inclusief moderne graphics, vernieuwde strategische gameplay en verschillende andere verbeteringen, inclusief de mogelijkheid om te wisselen tussen de klassieke soundtrack en een opnieuw gearrangeerde versie, plus drie moeilijkheidsgraden die op elk moment aangepast kunnen worden.

Spelers die de game graag voor aanschaf eens willen proberen, kunnen nog steeds de demo van Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven downloaden op alle platformen. In de demo stappen spelers in de schoenen van keizer Leon, die samen met zijn tweede zoon, prins Gerard, de strijd aangaat met Kzinssie, één van de zeven helden. Zo wordt de achtergrond geschetst van een verhaal dat zich over meerdere generaties uitstrekt. Opgeslagen gegevens van de demo zijn overzetbaar naar de volledige game, wanneer die op hetzelfde platform wordt gespeeld.

Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PS5, PS4 en pc via Steam. Voor alle platformen is ook een gratis demo verkrijgbaar. De game heeft de classificatie PEGI 12.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x