Home Gaming Vendetta Forever vandaag verschenen

Vendetta Forever vandaag verschenen

by Pim, Sel

VENDETTA FOREVER, de hectische puzzel-shooter van ontwikkelaar MeatSpace Interactive en uitgever nDreams, is nu beschikbaar op Meta Quest en PlayStation® VR2. Een ongegeneerde ode aan cult-actiefilms, VENDETTA FOREVER brengt de ultieme filmheld-fantasie van spelers tot leven.

VENDETTA FOREVER combineert razendsnelle tactische vuurgevechten met moeiteloze acrobatische stijl. Aangedreven door het gloednieuwe LO-KILL-MOTION-systeem schieten spelers om te doden en doden om te bewegen — vijanden uitschakelen en acrobatisch hun wapen grijpen om vooruit te schieten en verder te komen. Door elk level stormen wordt een strategische dans van schietactie en geïmproviseerd wapengebruik, waarbij elke uitschakeling de speler dichter bij de finish brengt.

VENDETTA FOREVER is de game die ik altijd al wilde maken,” zei Zander Dejah, oprichter en CEO van MeatSpace Interactive. “De hele gedachte achter VENDETTA FOREVER was om de gameplay centraal te stellen; geen overbodige rommel, gewoon pure, superbevredigende schietactie. Ik kan niet wachten tot spelers het zelf kunnen ervaren.”

VENDETTA FOREVER bevat slimme verzamelobjecten, game-veranderende modifiers en online ranglijsten om te domineren. Van luidruchtige saloonschietpartijen tot hightech kapingen, elk moment in de meer dan 60 unieke levels van VENDETTA FOREVER is een kans om een actieheld-fantasie te beleven, alles ondersteund door een pompende synthetische soundtrack.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x