Home Gaming Orange Season is vanaf vandaag beschikbaar

Orange Season is vanaf vandaag beschikbaar

by Pim, Sel

Het is tijd om onvergetelijke ervaringen te oogsten, want SOEDESCO® en Innerfire Studios kondigen met trots de lancering aan van de boeiende boerderij-RPG, Orange Season, nu beschikbaar op Steam, Epic Games Store, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PlayStation®5.

Na jaren in Early Access is het langverwachte moment eindelijk aangebroken voor spelers om zich onder te dompelen in de complete boerderij-ervaring van Orange Season. Deze mijlpaal markeert niet alleen een belangrijke sprong voor de game, maar benadrukt ook de onschatbare bijdragen van de toegewijde community, waarvan de feedback en ondersteuning cruciaal zijn geweest voor de ontwikkeling van de game.

Om de release te vieren, is de officiële lanceringstrailer nu live, waarin spelers een voorproefje krijgen van de vreugdevolle landbouwactiviteiten die op hen wachten in Orange Season. Stap in het levendige Orange Town, waar je de dromen van een boer kunt waarmaken. Kweek verschillende gewassen, verzorg je dieren, bouw waardevolle vriendschappen op en transformeer je boerderij tot een bloeiend onderdeel van de gemeenschap.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x