Home Gadgets OPPO Find X8 Series met Hasselblad Master-camerasysteem binnenkort wereldwijd verkrijgbaar

OPPO Find X8 Series met Hasselblad Master-camerasysteem binnenkort wereldwijd verkrijgbaar

by Pim, Sel

OPPO, wereldwijd toonaangevend merk voor slimme apparaten, kondigt de Find X8 Series aan met een gloednieuw Hasselblad Master-camerasysteem en verschillende ultra-grade features.

Pete Lau, SVP en Chief Product Officer bij OPPO: “De Find X8 Series zet een nieuwe standaard voor uitmuntende smartphones door ons Hasselblad Master-camerasysteem te combineren met prestaties en batterijtechnologie van de volgende generatie. Dit is een grote sprong voorwaarts voor OPPO AI als onderdeel van ColorOS 15. Find X8 Pro is een camera-flagship die de grenzen van de industrie verlegt met zijn ongelooflijke zoom. Daarnaast is de Find X8 ondanks zijn krachtige prestaties ongelofelijk dun en licht.”

Door cutting-edge technologieën te leveren – waaronder state-of-the-art hardware, geavanceerde softwareoplossingen en AI-mogelijkheden van de volgende generatie – wil OPPO meer apparaten van wereldklasse bieden aan consumenten. Als onderdeel van deze voortdurende toewijding aan klanten wereldwijd kijkt OPPO ernaar uit om de beschikbaarheid van zijn flagship Find X8 Series uit te breiden naar andere markten.

Ontdek meer over de OPPO Find X8 Series en ColorOS 15 tijdens de wereldwijde introductie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x