Home Gaming Warcraft viert 30e verjaardag en World of Warcraft blaast 20 kaarsjes uit!

Warcraft viert 30e verjaardag en World of Warcraft blaast 20 kaarsjes uit!

by Pim, Sel

Bereid je voor op een dubbele dosis Warcraft-feestelijkheden! Dit jaar vieren we 30 jaar Warcraft en 20 jaar World of Warcraft, met spannende nieuwtjes, activiteiten en nieuwe content voor spelers.

Nu het Warcraft-universum zijn 30e verjaardag nadert, komen de teams van World of Warcraft, Classic, Hearthstone en Warcraft Rumble samen voor een speciale presentatie op 13 november: de Warcraft 30th Anniversary Direct! En met World of Warcraft kunnen spelers de 20e verjaardag van de game beginnen te herdenken met nieuwe in-game activiteiten, die nu live zijn via de eerste content update van The War Within (11.0.5).

Om deze epische mijlpaal te vieren, beginnen we de jubileumfestiviteiten met de Warcraft 30th Anniversary Direct – de teams van World of Warcraft, Classic, Hearthstone en Warcraft Rumble komen op 13 november samen. De Warcraft 30th Anniversary Direct begint om 19:00 uur CET op Twitch, YouTube en TikTok en laat Warcraft-ontwikkelaars terugblikken op de afgelopen 30 jaar en delen wat er in het verschiet ligt.

Na de Direct gaat de viering verder met een uitzending van het concert “World of Warcraft: 20 Years of Music” dat werd geproduceerd door Helvepic en in september in Zwitserland werd gefilmd. Het concert brengt het 21st Century Orchestra en de drie koren Tale of Fantasy, Ardito en de Madrijazz Gospel samen in een presentatie met 190 performers die een eerbetoon brengen aan de twee decennia van WoW’s meest herkenbare muziekstukken. 

Spelers die de uitzending bekijken (vanaf elk Warcraft-kanaal) kunnen ook beloningen verdienen voor in-game items in WoW, Hearthstone en Warcraft Rumble. Aanvullende details over de dropprogramma’s volgen binnenkort.

Meer informatie over de Warcraft 30th Anniversary Direct is te vinden op de World of Warcraft-website.

WoW’s 20e verjaardag in-game vieringen nu live!

World of Warcraft nadert zijn officiële 20e verjaardag op 23 november en spelers kunnen deelnemen aan talloze in-game activiteiten ter ere van twee decennia avontuur, want de eerste content update voor The War Within (11.0.5) is nu live!

De kampioenen van Azeroth uit het heden en het verleden worden uitgenodigd in de Caverns of Time, verscholen in de woestenij van Tanaris, voor een speciale viering en mogelijkheden om een overvloed aan beloningen te verdienen. Hier is een glimp van wat spelers kunnen verwachten in de 20th Anniversary update:

  • NIEUWE KLASSIEKE RAID: Blackrock Depth
    • Deze dungeon uit het klassieke tijdperk is omgetoverd tot een 10-15 speler 8-boss raid beschikbaar in LFR, Normal en Heroic-moeilijkheden.
       
  • NIEUWE TIMEWALKING: Klassieke Dungeons
    • Klassieke dungeons worden aangeboden in de LFD groepszoeker en komen officieel in de Timewalking rotatie na het jubileum evenement.
      • Deadmines (originele klassieke versie)
      • Dire Maul (oostelijke en westelijke vleugels)
      • Stratholme (levende en ondode vleugels)
         
  • NIEUWE WERELDBAZEN
    • Extra raidbazen keren terug met geüpdatet beloningen naast de voorafgaande jubileumraidbazen:
      • Sha of Anger (uit Mists of Pandaria)
      • Archavon the Stonewatcher (uit Wrath of the Lich King)
         
  • LEGENDARISCHE BELONINGEN
    • Nieuwe mounts, pets en klassieke transmog sets zullen te verdienen zijn met een nieuwe valuta, Bronze Celebration Tokens.
    • Daarnaast zullen geüpdatet moderne versies van Tier 2-pantsersets te koop zijn met Bronze Celebration Tokens, beschikbaar voor alle klassen en met nieuwe voor klassen die niet beschikbaar waren in het klassieke Tier 2-tijdperk!

Content update 11.0.5 brengt ook extra veranderingen en functies voor spelers met zich mee, waaronder klasse balans-updates, nieuwe quests en de uitbreiding van het Dracthyr-ras met zes nieuwe gevechtsklassen, waaronder rogue, mage en priest.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x