Home Gaming Monster Hunter Wilds Trailer geeft ons Oilwell Basin, Azuz, en nieuwe monsters

Monster Hunter Wilds Trailer geeft ons Oilwell Basin, Azuz, en nieuwe monsters

by Mark van Truijen

Samen met de aangekondigde data voor de open bèta van Monster Hunter Wilds heeft Capcom tijdens de laatste showcase een nieuwe gameplay-trailer voor de titel onthuld. De trailer neemt ons mee naar een nieuwe locatie, Oilwell Basin, waar olie en de wijdverspreide vlammen tijdens de “Firespring” domineren. Bekijk het hieronder.

Te midden van dit alles ligt het dorp Azuz, dat beschikt over de Everforge. De situatie is zorgwekkend voor de inwoners, aangezien nieuwe monsters rondzwerven, waaronder de Brute Wyvern Rompopolo, die gas gebruikt om spelers te verzwakken en uitbarstingen in de grond veroorzaakt, en Ajarakan, een Fanged Beast dat doet denken aan Rajang. Deze laatste is bedekt met pantser en klimt bovenlangs voordat hij naar beneden valt om aan te vallen.

Er is ook een mysterieus octopusachtig monster genaamd de Black Flame. Is er een verband met Arkveld, de White Wraith? De tijd zal het leren, maar het aantal mysterieuze bedreigingen neemt toe.

Monster Hunter Wilds wordt op 28 februari 2025 gelanceerd voor Xbox Series X/S, PS5 en pc. De open bèta loopt van 31 oktober tot 3 november, hoewel PlayStation Plus-abonnees al van 28 oktober tot 30 oktober kunnen spelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x