Home Gaming MudRunner VR nu beschikbaar op Steam

MudRunner VR nu beschikbaar op Steam

by Pim, Sel

Saber Interactive heeft aangekondigd dat MudRunner VR nu beschikbaar is op SteamVR voor Ā£14,99 / ā‚¬19,99. Er is ook een speciale Steam-bundel beschikbaar met zowel het originele MudRunner-spel als de nieuwe MudRunner VR, met een korting van 10%. Daarnaast is er een MudRunner VR Meta Quest-bundel, die samen met PowerWash VR te koop is met een korting van 20% tot 3 november. De lancering van vandaag markeert een belangrijke mijlpaal-update voor MudRunner VR, waarbij volledige locomotie is toegevoegd aan zowel de SteamVR- als de Meta Quest-versies van het spel. Stap in de bestuurdersstoel en ga op de ultieme off-road expeditie met werkelijk meeslepende visuals en besturing. Pas op, het avontuur ligt voor je!

MudRunner VR transformeert de geliefde klassieke MudRunner-ervaring in een geheel nieuw, exclusief VR-avontuur. Met opnieuw ontworpen 3D-voertuigen en omgevingsmodellen kunnen spelers allerlei gereedschappen en uitrusting gebruiken om wilde, modderige uitdagingen aan te gaan, zelfs door buiten de cabine van het voertuig te stappen om extra taken uit te voeren.

Een gratis update die vandaag beschikbaar is voor alle spelers op zowel SteamVR als Meta Quest voegt volledige locomotie toe aan MudRunner VR voor een nog diepere mate van onderdompeling, waardoor bestuurders continu kunnen bewegen buiten de voertuigcabine. Met alleen de ongetemde wildernis voor je, ben jij klaar om de uitgestrekte VR-wereld van MudRunner VR te verkennen?

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x