Home Films Love Hurts | Bekijk de officiƫle trailer

Love Hurts | Bekijk de officiƫle trailer

by Pim, Sel

In februari is OscarĀ®-winnaar Ke Huy Quan (Everything Everywhere All at Once, Loki) voor het eerst in een grote hoofdrol te zien. Hij is een onwaarschijnlijke held, een op het eerste gezicht vriendelijke makelaar met een duister geheim dat hij maar wat graag achter zich wil laten. Spoiler alert: dat lukt hem niet.

87North, het productiebedrijf achter de baanbrekende actiefilms Nobody, Violent Night, Bullet Train, Atomic Blonde en The Fall Guy, komt dit keer met een enerverend en spectaculair verhaal over woede en wraak.

Quan speelt Marvin Gable, een makelaar in de buitenwijken van Milwaukee, waar de huizenmarkt als een trein loopt. Op een dag ontvangt hij een rode envelop van Rose (OscarĀ®-winnaar Ariana DeBose; West Side Story, Argylle), zijn oude partner-in-crime die hij voor dood heeft achtergelaten. Ze is niet blij.

Na lange tijd bevindt Marvin zich ineens weer in een wereld vol genadeloze huurmoordenaars en verraad, waar een open huis zo kan veranderen in een bloedig strijdtoneel. Terwijl hij opgejaagd wordt door zijn broer, de opvliegende bendeleider Knuckles (Daniel Wu; Tomb Raider, Warcraft), moet Marvin zijn vroegere keuzes en het verleden dat hij nooit echt achter zich heeft gelaten onder ogen zien.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x