Home GamingAndroid Rush Royale lanceert Halloween-event

Rush Royale lanceert Halloween-event

by Mark van Truijen

Rush Royale, de populaire mobiele game van MY.GAMES, lanceert vandaag een Halloween-event. Spelers krijgen veertien dagen de kans om speciale quests te voltooien, exclusieve beloningen te verdienen en de mogelijkheid om een gloednieuwe legendarische unit vrij te spelen, genaamd de Gunslinger. Het event is vanaf nu tot en met 5 november speelbaar.

Spelers kunnen tijdens het Halloween-event deelnemen aan een reeks griezelige uitdagingen en gevechten. Een van de hoogtepunten van het evenement is dat spelers een pompoen op het slagveld kunnen voeren met een snoeptegel, wat hen voordelen oplevert tijdens de strijd. Spelers moeten echter op hun hoede zijn voor de dreigende Jack-O’-Lantern, die terugkeert met nieuwe vaardigheden en krachten, vastbesloten om zijn snoep terug te krijgen.

Naast deze intense gevechten kunnen spelers aan het Dark Carousel draaien om waardevolle beloningen te verdienen, speelkaarten te verzamelen en deze in te wisselen voor Sinister Pass-punten. Door deze activiteiten te voltooien, ontgrendelen ze exclusieve beloningen. Hieronder valt de langverwachte legendarische unit, de Pistolero, samen met vele andere prijzen.

Rush Royale is een strategische tower defense-game met elementen van een collectible card game. Spelers krijgen de mogelijkheid om verdedigingen te bouwen met behulp van unieke helden uit een deck met kaarten, elk met verschillende kenmerken en vaardigheden. Door kaarten te verzamelen en te combineren, verbeteren spelers hun beschikbare helden en nemen ze deel aan PvE- en PvP-gevechten. Rush Royale, de populaire mobiele game van MY.GAMES, heeft maar liefst 83 miljoen installaties bereikt en meer dan 300 miljoen dollar aan inkomsten gegenereerd.

Rush Royale is beschikbaar op zowel Android als iOS platforms.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x