Home StreamingHBO Max Kijk nu de eerste twee afleveringen van De Frogers: Happy Campers seizoen 2 op HBO Max

Kijk nu de eerste twee afleveringen van De Frogers: Happy Campers seizoen 2 op HBO Max

by Mark van Truijen

De familie Froger vertrekt weer voor een nieuwe family camping trip. In twee caravans, twee campers en met Ć©Ć©n grote bus rijdt de Froger-stoet vanuit Blaricum hĆ©lemaal naar Cornwall in het Verenigd Koninkrijk. 

Bekijk nu de eerste twee afleveringen van DE FROGERS: HAPPY CAMPERS seizoen 2 op HBO Max. Elke woensdag om 20.30 uur is er een nieuwe aflevering te zien bij TLC en wekelijks vooruit te kijken op HBO Max. 

Afgelopen seizoen was er – vooral onder de jongere leden van de familie – twijfel of een volgende familie-kampeertrip wĆ©Ć©r richting het regenachtige Engeland wel zoā€™n goed idee zou zijn, maar dit keer is hen beloofd dat in Cornwall vrijwel Ć”ltijd de zon schijnt. Maar of dit klopt, valt nog te bezien… Weer of geen weer, als de familie maar samen is. Daar draait het bij de Frogers uiteindelijk allemaal om.

Er staan dan ook weer tal van leuke en gezellige activiteiten gepland tijdens deze kampeerreis. Zo gaan de mannen samen met Natasja kleiduifschieten, wordt er fanatiek gekanood met de hele familie, mag een middagje vissen natuurlijk niet ontbreken, bespreekt Natascha met haar vader het aankomende huwelijk en doet RenƩ een hartverwarmend voorstel, wordt er een babyshower voor aanstaande moeder Ruby georganiseerd en krijg je RenƩ niet naar huis tot hij ook een potje gegolft heeft. Dit en nog vƩƩl meer is te zien in het nieuwe seizoen De Frogers: Happy Campers.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x