Home GamingPS4 Amazon’s God of War Show heeft een nieuwe showrunner

Amazon’s God of War Show heeft een nieuwe showrunner

by Mark van Truijen

Er werd recentelijk gemeld dat de tv-serie God of War van Amazon Prime en Sony een verandering in creatieve richting doormaakt, waarbij showrunner Rafe Judkins en uitvoerend producenten Hawk Ostby en Mark Fergus het project zullen verlaten, en er een geheel nieuw creatief team zal worden aangesteld. Nu lijkt het erop dat we weten wie dat team zal leiden.

Volgens Deadline heeft de God of War-serie een nieuwe showrunner, schrijver en uitvoerend producent gevonden in Roger D. Moore. Voor degenen die niet bekend zijn met zijn werk: in de afgelopen jaren vervulde Moore dezelfde rollen bij succesvolle series zoals Outlander voor Starz en For All Mankind voor Apple TV. Verder terug leidde hij de herwerking van Battlestar Galactica, en eerder in zijn carrière was hij uitgebreid betrokken bij meerdere Star Trek-shows en -films.

Zoals eerder gemeld, zal de ontwikkeling van de God of War-serie helemaal opnieuw beginnen, hoewel Sony Santa Monica’s Cory Barlog en Yumi Yang zullen blijven fungeren als uitvoerend producenten, net als PlayStation Productions’ Asad Qizilbash en Carter Swan, PlayStation’s Hermen Hulst, en Vertigo’s Roy Lee.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x