Home Gaming Wayfinder uit Early Access en is nu beschikbaar voor PC, PS4 en PS5

Wayfinder uit Early Access en is nu beschikbaar voor PC, PS4 en PS5

by Pim, Sel

Airship Syndicate’s Wayfinder heeft de vroege toegang verlaten, ondanks ernstige problemen bij de lancering en het beëindigen van de samenwerking met uitgever Digital Extremes. De versie 1.0 is nu beschikbaar voor PS4, PS5, en PC, met tal van veranderingen, waaronder de overstap naar een premium singleplayer-model en nieuwe content. Je kunt de launch trailer bekijken om een indruk te krijgen van de update.

De game introduceert een nieuwe zone genaamd The Crucible, en twee nieuwe Lost Zones, namelijk The Shattered Foundry en The Aegis Vault. Op het gebied van loot zijn er zes nieuwe wapens en meer dan 15 nieuwe armor-sets, waaronder sets die verschillende bonussen geven. Daarnaast ondersteunt de game nu Nvidia DLSS, en zijn er verschillende prestatieverbeteringen doorgevoerd.

Spelers kunnen ook een nieuw personage gebruiken, Lora the Vessel, die een krachtige Avatar kan oproepen om vijanden aan te vallen. Deze Avatar biedt ook een schade-schild voor haarzelf en nabije bondgenoten dat schade reflecteert. Wanneer ze genoeg energie heeft, kan Lora transformeren in de Avatar, waarbij ze vijanden verplettert en tegelijkertijd haar gezondheid regenereert.

Wayfinder is verkrijgbaar voor $24,99, met een korting van 10 procent op Steam tot 28 oktober.

YouTube video
YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x