Home Gaming Magische ‘Booter Shooter’ Glum gaat in 2025 Early Access in

Magische ‘Booter Shooter’ Glum gaat in 2025 Early Access in

by Jos Vis

CinderCat Games is verheugd om de wereld kennis te laten maken met GLUM, het gloednieuwe actie-avontuur waarin je in de vieze, versleten laars van een goblin stapt die niemand als hun held had verwacht. Hoewel het belachelijk ver boven zijn minion-salarisschaal ligt, wordt Glum gedwongen om op een gekke missie te gaan om zijn ontvoerde overlord Semperius en medeminions te redden.

GLUM gaat in 2025 Early Access in – maar als je staat te popelen om het al vroeg te beginnen, kun je zijn vijanden vanaf dit jaar de laars in trappen! De demo, met de eerste 45 minuten gameplay, komt op 1 november 2024 uit op Steam.

YouTube video

Welkom bij de glorieuze ramp die GLUM heet, waar spelers de controle krijgen over een chagrijnige, buitenbeentje goblin met een magische laars en een serieuze chip op zijn schouder. Na jarenlang vast te hebben gezeten op bezemdienst, wordt er plotseling van Glum verwacht dat hij de dag redt, en onze (zeer) onwillige held moet op een missie om zijn ontvoerde baas te redden in een reis van magische kontschoppen en grillige geweld.

Deze anarchistische “Boot ‘em Up” laat je de bedreiging worden die je altijd al had moeten zijn, terwijl je je letterlijk een weg baant door een ruwe en chaotische wereld. Vijanden? Schoppen. Obstakels? Schoppen. Nog iets anders op je pad? Nou, als het eruitziet alsof het schopbaar is, is het dat waarschijnlijk ook.

Je kunt je aanvallen plannen (of gewoon alles wat beweegt wild schoppen, we zijn niet de baas over je), punten verzamelen voor obscure combo’s, oh, en erachter komen waar je overlord is terwijl je bezig bent (geen probleem). Elk nieuw level geeft je de kans om nieuwe vaardigheden te verwerven, waardoor je je vijanden op geheel nieuwe manieren kunt leren om van de smaak van laarzen te houden.

Eerst schoppen, nooit vragen stellen: Gebruik goed getimede schoppen en snelle bewegingen om vijanden in muren, vallen en elkaar te lanceren in chaotische op fysica gebaseerde gevechten. Heb je meer vuurkracht nodig? Laad je laarzen op om spreuken uit te spreken en schop die vijanden rechtstreeks naar het boot camp. To Glum – alles is een wapen als je er maar hard genoeg tegenaan trapt.

Reis naar het gekke rijk van Damoros: volg het spoor van je ontvoerde baas door een wereld waar rivaliserende overlords belachelijk regeren, chaos gewoon een dinsdag is en de catastrofe van de een de komedie van de ander is.

Omarm grillig geweld: combineer trappen, spreuken en omgevingschaos voor nog meer creatieve vernietiging. Als Glum ontgrendel je nieuwe magische krachten voor je laars, wat bewijst dat zelfs de minst gekwalificeerde antiheld van Damoros zich een weg naar beruchtheid kan trappen in dit duistere komische misavontuur.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x