Home Gaming Gelekte Pokemon Starter blijkt genoeg fans te hebben

Gelekte Pokemon Starter blijkt genoeg fans te hebben

by Mark van Truijen

Onlangs is Game Freak gehackt, wat heeft geleid tot een overvloed aan Pokémon-lekken op het internet. Deze lekken omvatten informatie over aankomende Pokémon-spellen, zoals Pokémon Legends: Z-A en Generatie 10, maar ook over oudere Pokémon-games. Alles bij elkaar is dit een van de grootste lekken in de geschiedenis van gaming, versterkt door het feit dat Game Freak, The Pokémon Company en Nintendo altijd erg gesloten en geheimzinnig zijn geweest als het gaat om Pokémon en de ontwikkeling erachter. Maar nu is het doek deels weggetrokken.

Een specifieke lek die de aandacht van Pokémon-fans trok, gaat over Pokémon Ruby, Pokémon Sapphire en Pokémon Emerald. Meer specifiek onthulde een van de vele Gen 3-lekken dat er ooit een konijnen-Pokémon genaamd Warabbit was, die bedoeld was als een van de drie starter-Pokémon, met water als representatie. Wanneer dit plan werd verlaten en de Pokémon werd vervangen door Mudkip, weten we niet, maar duidelijk is dat dit op een gegeven moment gebeurde, al was Warabbit al ontworpen voor de game.

Zoals je zou verwachten, waren veel Pokémon-fans teleurgesteld toen ze ontdekten dat het waterkonijn met een waterbandje was geschrapt. Dat gezegd hebbende, Mudkip is een van de populairste starters aller tijden, dus het lijkt erop dat Game Freak uiteindelijk de juiste keuze heeft gemaakt. Sommige Pokémon-fans op Reddit dromen echter van een parallel universum waarin deze vervanging nooit heeft plaatsgevonden.

“Ik hou van Mudkip, echt waar. Maar hoe deze gast het niet heeft gehaald tot in het eindproduct, al was het maar als een eigen Pokémon, is echt bizar voor mij,” schrijft een Pokémon-fan. “Bro werd vier dagen geleden ontdekt en is al iconisch geworden,” luidt een andere opmerking.

Degenen die de lekken volgen, weten dat een heleboel geschrapte Pokémon naar buiten zijn gekomen, maar geen enkele heeft zoveel aandacht getrokken als Warabbit. Of dit komt doordat Warabbit een starter was, of simpelweg omdat fans het ontwerp zo leuk vinden, is moeilijk te zeggen

Comment
byu/AndeeWow from discussion
inpokemon

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x