Home Gaming Mistfall Hunter is een nieuwe multiplayer extraction RPG

Mistfall Hunter is een nieuwe multiplayer extraction RPG

by Mark van Truijen

Van Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii en Alan Wake 2 tot Wuchang: Fallen Feathers en meer, tijdens de recente Xbox Partner Preview werden nieuwe beelden getoond van verschillende bekende titels. Er werden echter ook nieuwe games aangekondigd. Een titel die in het bijzonder opviel, was Mistfall Hunter, een multiplayer action RPG die volgend jaar uitkomt.

Ontwikkelaar Bellring Games beschrijft Mistfall Hunter als een PvPvE multiplayer extraction action RPG. De game speelt zich af in een door de Noordse mythologie geïnspireerde duistere fantasywereld, waarin spelers in verschillende klassen kunnen spelen. De nadruk ligt zowel op coöperatieve gameplay als op PvP-gevechten. Natuurlijk is het vinden en verzamelen van waardevolle buit en schatten een belangrijk onderdeel van de ervaring. Bekijk de aankondigingstrailer hieronder.

Mistfall Hunter staat gepland voor een release in 2025 voor Xbox Series X/S en PC. Er is ook een open bèta bevestigd voor PC, maar Bellring Games heeft nog geen datum aangekondigd. Blijf op de hoogte voor meer details in de komende weken en maanden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x