Home Gaming Bloober Team’s Cronos: The New Dawn speelt zich af in twee tijdsperiodes

Bloober Team’s Cronos: The New Dawn speelt zich af in twee tijdsperiodes

by Mark van Truijen

Kort na het succes van de Silent Hill 2 remake (die meer dan een miljoen exemplaren verkocht), onthulde Bloober Team tijdens de Xbox Partner Preview hun volgende titel: Cronos: The New Dawn. Dit is een third-person survival horrorgame, en de eerste filmische trailer toont een personage in een gepantserde pak dat vecht tegen monsters.

De beschrijving onthult dat tijdreizen een rol speelt, en dankzij Xbox Wire hebben we meer details. Aangekondigd als een “nieuwe richting” voor de studio, speelt Cronos zich af tussen twee periodes: het communistische Polen in de jaren 80 en een post-pandemische woestenij in de toekomst die is getekend door The Change.

Volgens Steam besturen spelers een Traveler voor het Collective, en zullen ze de toekomst verkennen om scheuren in de tijd te vinden waarmee ze terug kunnen keren naar de jaren 80. De missie is om individuen uit het verleden te vinden en hun Essentie te verzamelen om die naar de toekomst te brengen. Dit zou kunnen verklaren wat er gebeurde met de oude vrouw in de trailer. De vijanden zijn “geboren uit de overblijfselen van de mensheid” en spelers moeten “snelle beslissingen” nemen in gevechten om te overleven.

Cronos: The New Dawn wordt in 2025 gelanceerd voor PS5, PC, en Xbox Series X/S. Het wordt in eigen beheer uitgegeven door Bloober Team en zou mogelijk Project C kunnen zijn, een project dat oorspronkelijk door Private Division zou worden uitgegeven voordat die zich eerder dit jaar terugtrok. De studio werkt ook aan Project M samen met Serial Cleaners-ontwikkelaar Draw Distance en Skybound Entertainment’s R.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x