Home Gaming Sims 4 kit reviews: storybook nursery & artist studio

Sims 4 kit reviews: storybook nursery & artist studio

by Sven

Het is weer zover; De Sims heeft twee nieuwe kits uitgebracht. Waar normaal gesproken er één “Creëer een Sim” kit en één Bouwkit uitgebracht wordt, gaat het deze keer om twee bouwkits. Persoonlijk vind ik dat positief – ik heb immers nooit genoeg build/buy-mode assets! Laten we de kits één voor één doornemen.

Storybook Nursery

De Storybook Nursery kit bevat assets om je babykamer een sprookjesachtig gevoel te geven. Wat bedoelt wordt met “storybook” zou ik beschrijven als klassiek victoriaans, een stijl waar ik persoonlijk groot fan van ben. Een greep uit de nieuwe spullen: een wiegje en bedden voor baby’s en peuters, een open kledingrek, een commode en allerlei passende decoraties en bruikbaar speelgoed voor de kleintjes. Ik was met name verrast door de editie van de commode en de speelmat. Deze assets waren voorheen enkel beschikbaar met de uitbereidingspakket “Growing Together”. Mocht je dit uitbereidingspakket niet hebben, biedt deze kit dus ook nieuwe gameplay features.

Tevens ben ik van mening dat de Sims 4 een schrijnend tekort heeft aan spullen om een smaakvolle kinder-/babykamer mee in te richten, dus vind ik persoonlijk de Storybook Nursery kit een zeer welkome editie voor de Sims 4. Om antwoord te geven op de vraag of ik de kit kan aanbeveling zou ik persoonlijk volmondig ja zeggen.

Artist Studio

Laten we eerlijk zijn: schilderen is één van de beste money making schemes in de Sims 4. Waar we IRL kunstacademie alumni vooral meelijwekkend vinden, zwemmen onze creatieve Sims in het geld. En wat moet je met al die Simoleons? Wat dacht je van jouw schildersezel uit het verdoemhoekje halen en de schilderstudio van je dromen bouwen! En de Artist Studio kit bevat de assets om dit te bewerkstelligen. Denk aan allerlei kastjes en planken om je schildersspullen te bewaren, een nieuwe gootsteen en decoratieve schetsen en verfvlekken om je studio een realistische uitstraling te geven. Wat mij betreft vult ook deze kit een gapend gat in build/buy-mode. Voor hoe vaak men de schildervaardigheid gebruikt in de Sims 4, vond ik het altijd verrassend moeilijk een realistische en complete schilderstudio te bouwen. Met de nieuwe kit behoort dit probleem tot het verleden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x