Home Gaming Bellring Games onthult ‘Mistfall Hunter’, een gloednieuwe third-person actie PvPvE extractie RPG

Bellring Games onthult ‘Mistfall Hunter’, een gloednieuwe third-person actie PvPvE extractie RPG

by Jos Vis

Bellring Games kondigde vandaag tijdens de Xbox Partner Preview de lancering aan van Mistfall Hunter, een extractie-looter die zich afspeelt op een duister, mysterieus fantasy-continent geïnspireerd op de Noordse landen. Groepen van maximaal drie spelers wagen zich in de mist om monsters en rivaliserende teams te bevechten voor krachtige uitrusting in de hoop krachtig genoeg te worden om de wereld weer tot leven te wekken. Mistfall Hunter komt naar Xbox en Steam en je kunt het nu toevoegen aan je verlanglijstje. PC-spelers kunnen ook de officiële website van Mistfall Hunter bezoeken om zich te registreren voor de aankomende open bèta voor pc.

YouTube video

Mistfall Hunter speelt zich af in een wereld waar verschillende rassen floreerden onder de bescherming van magie. Een catastrofale strijd tussen de goden van deze wereld en buitenaardse goden laat bijna alle goddelijke wezens vallen, waardoor hun bloed verandert in een gouden mist die degenen die het aanraakt tot waanzin drijft. Deze ramp, die de naam “Gyldenize” heeft gekregen, laat slechts een paar mensen achter die in ongerepte hoeken van de wereld overleven. Een mysterieus meisje kanaliseert een bovennatuurlijke kracht en zoekt dode helden op en geeft ze onsterfelijk vlees om de verwoeste wezens te bevechten, waardoor hun wereld op de rand van de ondergang weer hoop krijgt.

Mistfall Hunter-functies:

  • BEREID JE VOOR – Spelers hebben een veilig kamp waar ze kunnen samenwerken met twee andere leden, items kunnen ruilen, zich kunnen uitrusten en hun talenten en vaardigheden kunnen aanpassen voor hun volgende avontuur.
  • VECHTEN – Dompel jezelf onder in soepele, third-person gameplay en snelle gevechten. Selecteer je spelersklasse en gebruik vervolgens zowel magie als staal om je vechtstijl aan te passen. Spelers kunnen tijdens gevechten van wapen wisselen om zich aan te passen aan verschillende vijanden. Je kunt zelfs samenwerken met vrienden om verrassende combo’s uit te voeren om de overwinning veilig te stellen op iedereen die je grootsheid in twijfel trekt.
  • BUIT – Er zijn rijke schatten in de ruïnes, bewaakt door angstaanjagende, gecorrodeerde, gevallen legendarische helden of zelfs epische halfgoden. Vecht tegen deze krachtige wezens voor buit, of neem de snellere route door andere Gylden Hunters op te jagen en te plunderen. Wees voorzichtig. Als je sterft, verlies je alles.
  • EXTRACT – Om succesvol te ontsnappen uit de ruïnes, moeten spelers een zeldzaam monster genaamd “Returner Woodling” vinden. Als je het verslaat, krijg je een item genaamd “Returner Woodling” vinden. Als je het verslaat, krijg je een item genaamd “Soul of Return”. Met dit item in handen kunnen spelers hun pad naar huis creëren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x