Home Gaming Ambulance Life: A Paramedic Simulator uitgesteld naar 2025 – meer tijd voor een levensechte ervaring

Ambulance Life: A Paramedic Simulator uitgesteld naar 2025 – meer tijd voor een levensechte ervaring

by Sven

Ambulance Life: A Paramedic Simulator zit vast in de file! De nieuwste titel van Aesir Interactive en uitgever NACON is uitgesteld naar begin 2025. De extra ontwikkeltijd wordt echter goed benut om spelers een nog betere en realistischer ervaring te geven. Deze game, onderdeel van de populaire LIFE-serie, neemt je mee in het hectische leven van een ambulancechauffeur. Je kunt de game vanaf 2025 verwachten op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Realistische actie in een open wereld

Ambulance Life: A Paramedic Simulator brengt spelers naar een open wereld die is geïnspireerd door San Francisco. De game biedt iets wat geen andere simulatie tot nu toe heeft gedaan: het geeft je een volledig inzicht in het leven van een paramedicus. Je racet door de straten, springt uit je ambulance bij een ongeval, beoordeelt de situatie en bepaalt snel wie er als eerste geholpen moet worden. Daarna ga je aan de slag om levensreddende hulp te bieden.

Van de makers van Police Simulator: Patrol Officers

De studio achter deze game is geen onbekende. Aesir Interactive, de ontwikkelaars van Police Simulator: Patrol Officers™, hebben hun expertise in realistische simulaties opnieuw gebruikt om Ambulance Life tot leven te brengen. De game biedt een variatie aan scenario’s, van kleine ongelukken tot grote rampen. Geen twee missies zijn hetzelfde, wat betekent dat je altijd snel moet handelen en beslissingen moet nemen onder druk. Snelheid, aanpassingsvermogen en efficiëntie zijn de sleutel om levens te redden.

Ben je benieuwd naar hoe het er straks aan toegaat in Ambulance Life? Bekijk dan alvast de nieuwste video en krijg een voorproefje van de actie!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x