Home Gaming IOI Partners en Build a Rocket Boy werken samen voor MindsEye

IOI Partners en Build a Rocket Boy werken samen voor MindsEye

by Jos Vis

IO Interactive, de onafhankelijke game-ontwikkelingsstudio en uitgever, heeft vandaag een overeenkomst aangekondigd met Leslie Benzies’ Build A Rocket Boy, om MindsEye te publiceren en distribueren, de langverwachte filmische AAA, verhaalgedreven actie-avonturenthriller van het bedrijf, gemaakt door de legendarische game director.

Benzies heeft een staat van dienst van 25 jaar in het ontwikkelen, produceren, regisseren en ontwerpen van videogames, heeft meerdere prijzen gewonnen en wordt in de industrie erkend voor zijn belangrijke bijdragen aan de creatie van videogames.

“Vanaf dag één heeft Build A Rocket Boy Studios zich gericht op het creëren van de volgende generatie meeslepende gaming- en kwaliteitsentertainmentervaringen. We kunnen niet wachten om onze eerste AAA premium game en ons steeds evoluerende universum, MindsEye, met de wereld te delen. Er is geen betere partner dan IO Interactive om onze eerste titel te publiceren, met hun sterke begrip van communitycultuur, premium actie-avonturengames en een best-in-class uitgeversteam, kijken we er echt naar uit om met hen samen te werken aan onze nieuwe blockbusterreis.” Leslie Benzies, Game Director bij Build A Rocket Boy.

Met meer dan twee decennia ervaring in het maken van games heeft IO Interactive toonaangevende bronnen en expertise opgebouwd in het wereldwijd op de markt brengen van unieke games, zoals de ontwikkeling en publicatie van de bekroonde game HITMAN World of Assassination bewijst. Om toezicht te houden op de wereldwijde publicatieservices van MindsEye, waaronder marketing, lokalisatie, distributie, QA en game-ondersteuning, kondigt IO Interactive de oprichting aan van haar externe publicatieafdeling, IOI Partners. Door IOI’s voortdurende drang om innovatieve games te creëren te kanaliseren, is de missie van IOI Partners om impactvol entertainment te leveren door middel van creatieve, op kwaliteit gerichte samenwerkingen, waardoor spelers uitzonderlijke game-ervaringen krijgen.

“We zijn vereerd om de wereldwijde uitgeverspartner te zijn die samenwerkt met het uitzonderlijk getalenteerde team van Build A Rocket Boy en om onze community een opwindende nieuwe IP te bieden. IO Interactive en Build A Rocket Boy zijn gelijkgestemd in hoe we een band en een langetermijnrelatie met onze communities willen creëren, wat perfect aansluit bij onze toewijding om spelers wereldwijd hoogwaardige, meeslepende ervaringen te bieden. Als ons eerste uitgeverspartnerschap markeert dit een belangrijke mijlpaal voor IO Interactive en we kunnen niet trotser zijn op deze samenwerking.” Hakan Abrak, CEO bij IO Interactive.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x