Home Gaming Albion Online komt 28 oktober met de Horizons update

Albion Online komt 28 oktober met de Horizons update

by Mark van Truijen

Albion Online, de fantasy sandbox MMORPG ontwikkeld door Sandbox Interactive, heeft zijn volgende grote update aangekondigd: Horizons.

Horizons wordt gelanceerd op 28 oktober en brengt nieuwe diepgang en onvoorspelbaarheid naar de open wereld van Albion, uitdagendere PvE-content en langverwachte verbeteringen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid:

Breid je horizon uit: Verken een voortdurend veranderende wereld op zoek naar Dynamische Kampementen, die eenmalige missies met unieke beloningen bieden voor degenen die ze vinden. Waag je dieper in de Outlands om beloningen te vinden die toenemen naarmate je verder komt, en stort je direct in de actie met experimentele S.A.F.E. Portals voor solo-avonturiers.

Ga nieuwe uitdagingen aan: Neem het op tegen zwaardere gevechten met uitgebalanceerde mobs en de nieuwe Crystal Beetle en Crystal Cobra, die spannende groepsgevechten bieden. Vernieuwde Gerandomiseerde Groepsdungeons bieden grotere beloningen voor groeps-PvE. En ervaar moeilijkere uitdagingen eerder in het spel met Tier 5 Blue Zones en Tier 6 Yellow Zones.

Vereenvoudig je gameplay: Neem de volledige controle over je interface met de langverwachte HUD Editor. Snelle instellingen, verbeterd beheer van inventaris en opslag, en nieuwe ranglijsten maken je gameplay soepeler en persoonlijker dan ooit.

Ontgrendel nieuwe avonturen: De categorieën Sociaal & Gilde en Eilandjournalen introduceren nieuwe doelstellingen en geheel nieuwe thematische beloningen – waardoor je spannende nieuwe doelen hebt om naar te streven.

… en nog veel meer! Bekijk de officiële updatepagina voor meer informatie: https://albiononline.com/update/horizons

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x