Home Gaming Life is Strange: Double Exposure’s nieuwe trailer draait om het bovenaardse

Life is Strange: Double Exposure’s nieuwe trailer draait om het bovenaardse

by Mark van Truijen

Bovennatuurlijke krachten en karaktergedreven verhaallijnen staan altijd centraal in de Life is Strange-games, en dat zal ook het geval zijn in het aankomende Life is Strange: Double Exposure. Met de terugkeer van hoofdpersonage Max Caulfield brengt de game echter ook een moordmysterie dat zich over twee verschillende tijdlijnen afspeelt. Om meer licht te werpen op dat aspect, heeft Square Enix een nieuwe trailer uitgebracht.

Max uit Life is Strange: Double Exposure is ongeveer een decennium ouder dan in de eerste game, maar haar tijdmanipulatiekrachten zullen opnieuw cruciaal zijn voor het verhaal. Wanneer haar beste vriendin Safi wordt vermoord, probeert Max het incident ongedaan te maken. Hierbij ontdekt ze een nieuwe vaardigheid die haar in staat stelt om naar een alternatieve tijdlijn te reizen. Terwijl ze nu tussen twee tijdlijnen heen en weer springt, is het aan haar om het mysterie van Safi’s dood op te lossen en te voorkomen dat het ook in de tweede tijdlijn gebeurt. Bekijk de trailer hieronder voor meer details.

Life is Strange: Double Exposure wordt op 29 oktober gelanceerd voor PS5, Xbox Series X/S en PC. Degenen die de Ultimate Edition hebben gekocht, krijgen echter al op 15 oktober toegang tot de eerste twee hoofdstukken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x