Home Gaming Tactical Warfare demo beschikbaar tijdens Steam Next Fest

Tactical Warfare demo beschikbaar tijdens Steam Next Fest

by Pim, Sel

De onafhankelijke game-ontwikkelstudio Mizrab heeft aangekondigd dat de demoversie van RTS Tactical Warfare nu beschikbaar is als onderdeel van Steam Next Fest tot 21 oktober. De volledige game zal op Steam verschijnen op 29 november 2024.

RTS Tactical Warfare is een boeiend strategiespel waarin spelers een interstellaire oorlog navigeren tussen de verdedigers van de aarde en vluchtelingen van een parallelle planeet. Dit vereist strategische planning, resourcebeheer en uitgebalanceerde tactieken.

De twee facties, Terrans en Assarlions, bieden unieke gevechtsstijlen met verschillende eenheden zoals tanks, vliegtuigen, robots en soldaten. Spelers kunnen aanpasbare bases bouwen met een blauwdruk-systeem voor efficiënte verdediging en legerontwikkeling, waarbij traditionele wachttijden worden geëlimineerd.

De game biedt meerdere modi: verhaalmissies, aanpasbare schermutselingen en survival-uitdagingen. Spelers kunnen deelnemen aan solo- of multiplayergevechten, defensieve bases bouwen of zich concentreren op offensieve strategieën in de Outmaneuver Challenge, met live besturing in third-person shooter-stijl.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x