Home Gaming Starship Troopers: Extermination komt met nieuwe abilities, perks, mappen en meer

Starship Troopers: Extermination komt met nieuwe abilities, perks, mappen en meer

by Mark van Truijen

Offworld’s Starship Troopers: Extermination is nu uit Steam Early Access voor pc en is tevens gelanceerd op Xbox Series X/S en PS5. Maar de reis is nog niet voorbij voor deze base-building/co-op shooter. De ontwikkelaar heeft de Living Roadmap geüpdatet, waarin ze prestatieverbeteringen, optimalisaties, quality of life-wijzigingen en een Loadout Locker beloven voor het vierde kwartaal van 2024.

In het eerste kwartaal van 2025 zullen nieuwe vaardigheden, perks, Bug Holes, de Morita Under Barrel Attachment en vijf nieuwe levels voor klasse-progressie worden toegevoegd. Daarna volgt in het tweede kwartaal van 2025 een nieuwe map, een nieuw type bug en hoofdstuk 2 van de S.O.G. Solo Play Tutorial. Wat er daarna komt, is nog onbekend, dus blijf op de hoogte voor meer details en updates (mogelijk met enkele verrassingen).

Gebaseerd op de film (die andere media inspireerde, waaronder Helldivers van Arrowhead Game Studios), laat Starship Troopers: Extermination maximaal 16 spelers samenwerken op gigantische maps om hordes Bugs te bestrijden. Er zijn zes verschillende klassen met eigen wapens en mogelijkheden om basissen te bouwen, terwijl spelers op bepaalde momenten honderden bugs tegelijk kunnen aanpakken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x