Home Gaming Kill the Shadow ontvangt nieuwe demo tijdens Steam Next Fest

Kill the Shadow ontvangt nieuwe demo tijdens Steam Next Fest

by Pim, Sel

Het moment is aangebroken om Darkwater City te betreden en je aan te sluiten bij detective Lucas, die een reeks bizarre moorden onderzoekt in de bijgewerkte speelbare demo van Kill The Shadow, die beschikbaar zal zijn aan het begin van het aankomende Steam Next Fest, dat plaatsvindt van 14 tot 21 oktober.

Kill The Shadow, uitgegeven door 663 Games en ontwikkeld door Shadowlight Sanctuary, is een duister, verhalend detective-RPG waarin spelers hun eigen onderzoeksmethoden kiezen terwijl ze op pad gaan om de zaak op te lossen. Het ontwikkelingsteam heeft samengewerkt met een gerenommeerde Amerikaanse schrijver om het Engelse script volledig te herschrijven, met als doel de Engelse versie een diepere taalkundige en culturele immersie te geven, terwijl het trouw blijft aan het originele verhaal.

De nieuwe demo introduceert een nieuwe setting en verhaallijn in Zhulong Walled City, met ongeveer 30 minuten aan gameplay en een meeslepende flashback openingsscène die zich tien jaar geleden afspeelt. De demo bevat ook twee nieuwe scènes, een verbeterde fabriekssetting voor betere optimalisatie, en bevat meer hoogwaardige muziek en verfijnde dialogen die diepere inzichten bieden in de personages en de wereld.

663 Games en Shadowlight Sanctuary hebben ook een nieuwe trailer gemaakt, die gloednieuwe gameplayfragmenten en content van deze zeer verwachte titel laat zien.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x