Home Gaming Nick Jr. Party Adventure, nu beschikbaar

Nick Jr. Party Adventure, nu beschikbaar

by Mark van Truijen

Outright Games, toonaangevende uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, lanceert in samenwerking met Paramount Game Studios officieel “Nick Jr. Party Adventure.” De interactieve puzzelgame, met een aantal van ’s werelds meest iconische kinderpersonages, is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. 

Ga samen met fan-favoriete Nick Jr. personages Dora, Blue, Molly, Blaze en Santiago op een epische zoektocht om feestbenodigdheden te verzamelen en je voor te bereiden op het ultieme feest van het jaar: de Friendship Fiesta! Met schitterende aanpassingsopties kunnen spelers hun personages uitdossen in fantastische outfits en accessoires terwijl ze door levendige en spannende werelden reizen, zoals Dora’s Regenwoud, de Monsterdome en Isla Encanto, om onderweg puzzels op te lossen en verzamelobjecten te ontgrendelen, zoals de iconische rode laarzen van Boot, Santiago’s spetterende piratenhoed, een schattige ketting met pootafdruk en nog veel meer thema-accessoires. Met de solomodus of lokale co-op voor maximaal twee spelers kunnen vrienden en families zich samen voorbereiden op het feest. 

Bereid je voor op 72 leuke levels in zes verschillende themawerelden vol met interactieve elementen die stuiteren, boosten en teleporteren, allemaal ontworpen om spelers te helpen uitdagingen te overwinnen en zich onder te dompelen in de fantastische werelden van hun favoriete Nick Jr.-personages. Kom ondeugende tegenstanders tegen, zoals Swiper, Crusher en Bonnie Bones, die dynamische obstakels toevoegen zoals springveren, interactieve blokken, glijdende watervallen, wegversperringen en draaikolken om de uitdaging voor jonge fans nog groter te maken. 

Stephanie Malham, Managing Director van Outright Games, vertelt: “Nick Jr. Party Adventure is een innovatieve game-ervaring gericht op jonge fans, die geliefde kinderpersonages uit zes verschillende shows samenbrengt op één platform. We zijn verheugd om de lancering van de game te vieren in samenwerking met Paramount Game Studios. Dit meeslepende puzzelavontuur biedt ervaringen voor het hele gezin. Dankzij de eenvoudige gameplay is deze ervaring toegankelijk en leuk voor kinderen van alle leeftijden.”

Nick Jr. Party Adventure is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One en pc!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x