Home Gaming Unrailed 2: Back on Track gaat maandag van start op Steam Next Fest

Unrailed 2: Back on Track gaat maandag van start op Steam Next Fest

by Jos Vis

Chaotische conducteurs, het is bijna tijd om je geluk te beproeven in het heerlijk chaotische coöperatieve bouwspel Unrailed 2: Back on Track, want de trein komt op maandag 14 oktober aan op Steam als onderdeel van Next Fest! Unrailed 2 daagt groepen uit om gezamenlijk treinsporen te plaatsen terwijl ze obstakels – en zelfs eindbaasgevechten tegen locomotiefgrote vijanden – snel genoeg opruimen om te voorkomen dat hun altijd-tjug-a-tjug-trein ontspoort.

De Steam Next Fest-demo, die tot 22 oktober op de rails staat, geeft spelers de kans om hun hand te proberen om hun trein door twee verschillende biomen te laten rijden in zowel de Endless- als de Versus-modus. Denk je dat je het in je hebt? Tijd om je bemanning te verzamelen en erachter te komen.

In Unrailed 2: Back on Track kunnen spelers hun trein en personages op verschillende manieren aanpassen, wat betekent dat geen twee excursies door de procedureel gegenereerde landschappen van het spel ooit hetzelfde zullen zijn. Terwijl de wielen van de trein blijven rollen, koop je upgrades zoals een kanonnenkar om nuttige bouwcomponenten over de kaart naar je wachtende teamgenoten te schieten, of zet je een reeks kostbare Conveyor-Belt-Transporters op om het proces te automatiseren? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x