Home Gaming ‘Morgenstern’ komt naar pc via STEAM en daagt je uit om deel te nemen aan een epische middeleeuwse hack-and-slash-odyssee

‘Morgenstern’ komt naar pc via STEAM en daagt je uit om deel te nemen aan een epische middeleeuwse hack-and-slash-odyssee

by Jos Vis

Indiegameontwikkelaar en uitgever Doublesmith GmbH kondigt met genoegen hun deelname aan de populaire gameconventie – GameCity 2024 – aan, die deze week in het prachtige Wenen begint, en is trots om de allereerste exclusieve speelbare demo van hun nieuwe, nog niet eerder aangekondigde toekomstige hack-and-slash-actie-achtige game, Morgenstern, aan te kondigen en te onthullen. De game zal ook te zien zijn op het aankomende STEAM Next Fest, dat op 14 oktober begint. Morgenstern biedt een epische middeleeuwse rogue-achtige reis, waarbij Survivor’s hack-and-slay wordt gecombineerd met Souls-achtige strengheid, in een gameplay-ervaring in de derde persoon.

YouTube video

Morgenstern is een single- en multiplayer rogue-like hack-and-slay adventure game geproduceerd door een team waarvan de referenties Manhunt 2 – Lead Animator, No Rest For The Wicked – Producer en SplitSecond – Destruction Artists zijn. In Morgenstern kun je nieuwe wapens, spreuken en vaardigheden ontgrendelen om je personage te verbeteren, terwijl het extractiemechanisme vereist dat je strategisch beslist wanneer je vooruit moet gaan en wanneer je je moet terugtrekken, wat een laag tactische diepte toevoegt aan de rogue-achtige ervaring. Als iets echt unieks, wanneer je geconfronteerd wordt met een dreigende nederlaag, kun je spawnen als een dodelijk varken als laatste kans, wat je een laatste kans geeft om je vijanden te overwinnen en te ontsnappen met je buit.

Morgenstern schittert in de multiplayer-modus: bundel je krachten met vrienden in de coöperatieve modus of test je vaardigheden tegen andere spelers in intense PvP-gevechten. De PvE-modus van de game biedt uitdagende ontmoetingen tegen AI-vijanden, perfect om je vaardigheden aan te scherpen en middelen te verzamelen. Bent u klaar om uw saga in de kronieken van de legende te schrijven? Download “Morgenstern” nu en begin aan een epische middeleeuwse reis als geen ander.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x