Home Gaming ROLL OUT MET “TRANSFORMERS: GALACTIC TRIALS” NU UIT OP CONSOLES EN PC

ROLL OUT MET “TRANSFORMERS: GALACTIC TRIALS” NU UIT OP CONSOLES EN PC

by Jos Vis

Outright Games, de toonaangevende uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, heeft in samenwerking met Hasbro, een toonaangevend speelgoed- en gamebedrijf, officieel TRANSFORMERS: GALACTIC TRIALS gelanceerd. Ontwikkeld door 3DClouds, kunnen fans spelen als de AUTOBOTS en DECEPTICONS in deze unieke race-actiegame met rogue-lite-elementen, terwijl de hybride gameplay transformeert van traditionele arcade-races naar actievolle robotgevechten. TRANSFORMERS: GALACTIC TRIALS is nu uit op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

YouTube video

In dit unieke race-avontuur zijn de AUTOBOTS en DECEPTICONS op een missie om de gestolen Prime Relics te herstellen die grote krachten verlenen aan degenen die ze bezitten. Met vijf speelbare AUTOBOTS; Optimus Prime, Bumblebee, Elita-1, Wheeljack en Arcee, vijf speelbare DECEPTICONS; Megatron, Shockwave, Flamewar, Soundwave en Nightbird, evenals de ultieme antagonist, Nemesis Prime. Elk personage is doordrenkt met zijn eigen persoonlijkheid, op maat gemaakte voice-overlijnen en ontgrendelbare skins voor aanpassing, evenals twee unieke vaardigheden elk, zoals Wheeljack’s Wrecking Bomb, Soundwave’s Sonic Sphere en Nemesis Prime’s Axe of Extinction. Met acht unieke wapens die beschikbaar zijn voor elk personage, kunnen spelers een gevarieerde gameplay-ervaring verwachten bij elke race.

Terwijl racers zowel sprintracebanen als circuitraces verslaan in de Galactic Trials, kunnen ze 70 individuele relikwieën ontgrendelen die statistieken voor snelheid, schade en handling verhogen, waarbij de krachtigere Artefacts van de Prime sterkere power-ups verlenen. De game bevat vier moeilijkheidsgraden, van Rookie tot Prime, met sterkere Relic-beloningen die beschikbaar zijn op hogere moeilijkheidsgraden. Speel solo om individuele zijdoelen in elke race te voltooien en ontgrendel vaardigheden, personages en tracks in de Galactic Trials, of schakel over naar de Arcade-modus en race tegen een vriend in lokale multiplayer voor maximaal 2 spelers. Fans van TRANSFORMERS die al lang fan zijn, kunnen ook uitkijken naar Easter Eggs, inclusief voice-overs geïnspireerd door iconische dialogen en personageskins gebaseerd op verschillende media in de 40-jarige geschiedenis van de franchise.

Stephanie Malham, Managing Director van Outright Games zei: “We hebben het genoegen gehad om in de loop der jaren vele malen samen te werken met onze vrienden bij Hasbro aan de TRANSFORMERS IP, maar het is een echte eer om in het jaar van zijn 40e verjaardag te worden toevertrouwd aan een belangrijk, legacy merk als dit. Voor deze belangrijke mijlpaal hebben we gewerkt aan het creëren van een unieke hybride gameplay-ervaring met TRANSFORMERS: GALACTIC TRIALS, die perfect aansluit bij de meer dan op het eerste gezicht lijkt dualiteit van deze iconische personages.”

Eugene Evans, SVP Digital Strategy and Licensing bij Wizards of the Coast en Hasbro zei: “We zijn verheugd om de viering van het 40e jubileum van TRANSFORMERS voort te zetten samen met onze langdurige partner Outright Games. Het is geweldig om de aanhoudende passie voor dit merk te zien, die generaties overspant. We geloven dat fans zullen genieten van de unieke en dynamische racegameplay en leuke knipogen naar de franchise die te vinden zijn in TRANSFORMERS: GALACTIC TRIALS. Dit is een voortzetting van onze digitale strategie van zowel licenties als interne ontwikkeling.”

TRANSFORMERS begon in 1984 als speelgoedlijn en heeft de epische strijd tussen de AUTOBOTS en DECEPTICONS verbeeld in films, tv-shows, stripboeken, innovatief speelgoed en digitale media. Met 2024 als het 40-jarig jubileum van het merk, is de TRANSFORMERS-franchise een wereldwijde grootmacht die generaties overspant en meer dan 11 speelfilms heeft geproduceerd, waaronder de onlangs uitgebrachte TRANSFORMERS: ONE en talloze videogames, waardoor het een begrip is geworden over de hele wereld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x