Home Gaming SEGA brengt laatste aflevering van “SONIC X SHADOW GENERATIONS: Dark Beginnings” uit

SEGA brengt laatste aflevering van “SONIC X SHADOW GENERATIONS: Dark Beginnings” uit

by Jos Vis

Sonic Team bracht de derde en laatste aflevering van de SONIC X SHADOW GENERATIONS: Dark Beginnings prolooganimatie uit, waarin Shadow the Hedgehog duikt in zijn tragische verleden om de oorsprong van zijn spookachtige nachtmerries van conflict en verlies onder ogen te zien.

In aflevering 3 leidt Shadow Rouge en Omega naar het hart van een G.U.N. militaire faciliteit in zijn zoektocht naar antwoorden. De militaire organisatie die hem in het verleden zoveel kwaad heeft gedaan, is nu het enige dat tussen hem en zijn doel staat: de Space Colony ARK!

YouTube video

SONIC X SHADOW GENERATIONS zal op 25 oktober zowel digitaal als fysiek verschijnen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, de Nintendo Switch-familie van systemen en pc. Fans kunnen vandaag pre-orderen en een legacy skin voor Modern Sonic ontvangen die is gebaseerd op zijn look uit Sonic Adventure! Spelers die de Physical Day One Edition pre-orderen, ontvangen ook Gerald Robotnik’s 28 pagina’s tellende dagboek, waarin hij zijn ervaringen met het creëren van Shadow and the Ark Space Station beschrijft.

Fans die de Digital Deluxe Edition kopen, kunnen de game drie dagen eerder spelen en extra content ontvangen. Op 12 december kunnen alle Digital Deluxe-bezitters een nieuwe look aannemen als Shadow en een uniek level spelen dat is geïnspireerd op de nieuwe film, Sonic the Hedgehog 3, met de stem van Keanu Reeves!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x