Home Gaming Permafrost & Industry Giant 4.0 Demo’s uitgebracht voorafgaand aan Steam Next Fest

Permafrost & Industry Giant 4.0 Demo’s uitgebracht voorafgaand aan Steam Next Fest

by Jos Vis

Ontwikkelaars SpaceRocket Games, Don Vs Dodo en uitgever Toplitz Productions zijn verheugd om aan te kondigen dat de pc-demo’s voor Permafrost en Industry Giant 4.0 nu beschikbaar zijn om te spelen voor early bird-toegang.

Van maandag tot en met 21 oktober zullen beide games deelnemen aan Steam Next Fest. Spelers kunnen de ijskoude temperaturen van het poolgebied trotseren in Permafrost, de opwindende singleplayer- en co-op-survivalgame die zich afspeelt in een bevroren open-world stedelijk landschap. Als alternatief kunnen ze een zakenimperium opbouwen en hun zakelijke inzicht testen met de management-/bouwsim Industry Giant 4.0.

YouTube video

In Permafrost zijn verkenning, vindingrijkheid en knutselen de orde van de dag terwijl spelers ingewikkelde schuilplaatsen bouwen van schroot, gewassen verbouwen om honger te stillen en de kracht van technologie gebruiken om bedreigingen voor zowel mens als milieu af te weren. De temperaturen onder het vriespunt hebben effect op de vaardigheden van personages, omdat ze voor zichzelf moeten zorgen in uitdagende en levensbeïnvloedende omstandigheden. De Permafrost-demo moedigt spelers aan om alleen of met maximaal drie andere spelers te knutselen, verkennen en overleven.

Voor business sim-fans en enthousiaste strategen geeft uitgever Toplitz Productions pc-gamers het ultieme voorproefje van industriële strategie met de nieuwe speelbare demo voor Industry Giant 4.0, waarin verschillende aspecten van grootbedrijf, productie en handel worden beheerd. De demo geeft spelers ook inzicht in hoe ze transportnetwerken moeten beheren, productieschema’s moeten plannen en financieel beheer moeten overzien, evenals voorraadverwerking en -distributie. Met aantrekkelijke beelden en gemakkelijk toegankelijke gameplay-mechanismen biedt de demo een heldere preview van de Early Access-versie van Industry Giant 4.0, die slechts een paar dagen na het einde van Steam Next Fest op 24 oktober 2024 werd uitgebracht.

YouTube video

Industry Giant 4.0 zet de erfenis van de business sim-serie voort door een nog meeslependere en strategischere ervaring te bieden, waarin spelers industriële imperiums kunnen bouwen, beheren en laten groeien in evoluerende markten en technologieën.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x