Home GamingAndroid Torchlight: Infinite’s zesde seizoen details onthuld

Torchlight: Infinite’s zesde seizoen details onthuld

by Jos Vis

XD Games is verheugd om te onthullen wat er gaat komen in het volgende seizoen van Torchlight: Infinite als onderdeel van hun preview livestream. De geliefde aRPG van de uitgever die vergelijkingen heeft getrokken met Diablo en Path of Exile en snelle gameplay combineert met een unieke kunststijl waar fans dol op zijn.

Met een geheel nieuwe gameplay-loop en held is er genoeg te ontdekken voor Hunters dit seizoen! Selena, een krachtige muzikant wiens melodieuze nummer het Frozen Canvas in oktober zal verlichten, voegt zich bij de selectie! Selena brengt een nieuw deuntje om te schakelen tussen twee ongelooflijk krachtige vormen voor een verwoestend effect, en zal zeker een favoriet worden bij de fans!

De eerste van haar vormen is een Bard Mode, die Selena’s vaardigheden in schuim wikkelt. Maar wees voorzichtig, deze schuimwolken zijn dodelijk. Wanneer ze in contact komen met vijanden, barsten ze in lichtgevende kleuren en activeren haar vaardigheden, waardoor ze vijanden kan vertragen en snel over het slagveld kan bewegen, getijden kan oproepen en van veraf schade kan aanrichten.

Soms is het echter de enige optie om in Loud te gaan! In de Loud Song Mode, crescendo Selena’s krachten, en terwijl haar beweging beperkt is, zal de schade boost haar vijanden wegblazen, waardoor ze moeiteloos kan overschakelen van ondersteuning naar immense schade met één druk op de knop.

Een winters meesterwerk creëren

Doe ijslaarzen aan en verken de bevroren Netherrealm. Overal verspreid liggen Snowpaper Fragments, mystieke stukken van het Frozen Canvas die spelers kunnen gebruiken om de volgende fase in te gaan, vijanden te bevechten en verschillende kleuren te verzamelen om hun eigen canvas te creëren.

Elk schilderij dat ze ontgrendelen met deze fragmenten start Color Mixing Objectives, taken waarmee Hunters nieuwe kleuren en effecten kunnen ontgrendelen terwijl ze hun eigen meesterwerken afmaken. Zodra ze klaar zijn, stappen ze op het Frozen Canvas zelf om dit levende landschap naar hun eigen wensen te transformeren.

Het verzamelen van gekleurde sneeuw uit deze regio verbetert hun schildervaardigheden, ontgrendelt nieuwe penseelstreken en onthult zelfs verborgen monsters en waardevolle schatten in de besneeuwde vlaktes en grotten van de Netherrealm.

Van een simpele streek tot artistieke bloei

Naarmate Torchlight: Infinite blijft groeien, groeien ook de vaardigheden die spelers kunnen gebruiken om deze fantastische wereld te doorkruisen. De nieuwe Inspiration Essence stelt Hunters in staat om explosieve ondersteunende vaardigheden uit te rusten over meerdere slots, waardoor hun schade, vormen en onverwachte effecten in gevechten worden verbeterd.

Deze nieuwe vaardigheden vereisen materialen van het Frozen Canvas en stellen spelers in staat om meer diverse en fantasierijke builds dan ooit te creëren.

YouTube video

Naast deze nieuwe vaardigheden is Torchlight: Infinite opnieuw in balans gebracht met de frequentie van zeldzame vaardigheden die is verlaagd om ervoor te zorgen dat ze hun impact op builds behouden. Bovendien zijn Hero Traits vereenvoudigd om een ​​meer gerichte aanpak mogelijk te maken voor het levelen van personages en het creëren van destructieve speelstijlen.

Crafting is ook herzien, met Legendary Crafting verwijderd en niet-Legendary crafting opnieuw ontworpen om spelers een consistentere ervaring en lonende verkenning te geven terwijl ze Legendary items ontdekken.

Spelers kunnen Rotten Axis en Brilliant Axis verkrijgen via Clockwork Ballet gameplay en deze gebruiken om niet-legendarische uitrusting te corroderen. Corrosie heeft een kans om affixen in de uitrusting te veranderen in krachtige T0 affixen, maar wanneer er geen T0 affix wordt verkregen na corrosie, wordt de uitrusting gebonden.

YouTube video

Niet alleen Hunters zijn vernieuwd. Ook de enorme Netherrealm heeft een aantal veranderingen ondergaan. Van Confusion Cards die vaker worden geactiveerd tot extra uitdagende levels voor Hunters om te verkennen in Profound Timemark 8 en Deep Space, spelers zullen een compleet nieuwe kant van de Netherrealm ontdekken.

De nieuwe Supreme Showdown voegt 20 high-level bazen toe waar spelers hun moed tegen kunnen testen. Ze zullen alles nodig hebben om deze brute bazen te verslaan, waarbij ze al hun kracht en trucs gebruiken om te overleven. Als ze dat doen, worden ze beloond met een Legendary Season Pactspirit als bewijs van hun macht!

Alsof dat nog niet genoeg is, zal de Golden Havoc – Odak ook een dagelijkse baasgevecht zijn waar spelers het tegen op kunnen nemen. Ze kunnen dagelijkse beloningen winnen, mijlpalen ontgrendelen en de vruchten plukken van dagelijkse vernietiging.

Met nog twee weken te gaan tot het nieuwe seizoen, is er nooit een beter moment geweest om Hunter te zijn. Bereid je voor op het nieuwe seizoen, pak je penselen en bereid je voor om het Frozen Canvas rood te kleuren (of welke kleur je ook maar wilt).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x