Home Gaming Wild Woods krijgt demo

Wild Woods krijgt demo

by Jos Vis

Miauw miauw! Het wordt serieus! De kleine maar onverschrokken kittens van Wild Woods zijn klaar om de gevaren van het donkere bos te trotseren, en deze keer hebben ze jouw hulp meer dan ooit nodig! Nu de demo beschikbaar is, kun je je al vroeg in hun avontuur storten en alvast een voorproefje krijgen van de actie voordat Steam Next Fest volgende week van start gaat. Geniet van het spel met je vrienden in een lokaal of gemengd lokaal-online coöperatief avontuur. Steam Remote Play is ook nog steeds beschikbaar voor de uiteindelijke game, zodat jij en je vrienden gemakkelijk van de reis kunnen genieten – omarm die indie-spirit met plezier voor spelers van alle ervaringsniveaus!

Het avontuur begint op Steam Next Fest, maar de actie begint nu in de demo. Overdag verzamelen de kittens alles wat ze nodig hebben – hout, kruiden, en lossen ze eeuwenoude schrijnpuzzels op voor krachtige buffs om zichzelf te versterken en hun wagen te upgraden. Maar houd je goed vast, want als de nacht valt, escaleert het gevaar! Boswezens, van boze konijnen tot sinistere dassen, rennen naar binnen om aan te vallen. De kostbare wagen is in gevaar en de kittens hebben dappere spelers zoals jij nodig om hem te verdedigen!

YouTube video

Gelukkig zijn er genoeg manieren om je uit te rusten: je kunt de katten en hun wagen upgraden, waardoor ze sterker worden! En het beste gedeelte? Er kunnen maximaal drie andere avonturiers meedoen, die de kittens helpen elke nacht te overleven totdat ze het opnemen tegen de machtige kampioen van het rijk!

Wild Woods staat gepland voor release in de winter van 2024/2025, maar spelers kunnen de teugels al eerder in handen nemen met de demo en helpen de wagen en Rosie de geit te beschermen! Maak je klaar voor een dappere en schattige reis door het bos en vergeet niet om het spel toe te voegen aan je Steam-verlanglijstje om op de hoogte te blijven. De kittens spinnen van dankbaarheid en kunnen niet wachten om hun dappere nieuwe vrienden te ontmoeten!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x