Home Gaming Fist of Yokai Demo gelanceerd op Steam

Fist of Yokai Demo gelanceerd op Steam

by Jos Vis

Onafhankelijke ontwikkelstudio Daruma Eye lanceert vandaag de demo van Fist of Yokai, een hack-and-slash rogue-like dungeon crawler, op Steam.

Fist of Yokai is een boeiend spel dat zich afspeelt in een steampunkwereld waar spelers door procedureel gegenereerde doolhoven hacken en slashen, waarbij ze vaardigheden upgraden om machtige yokai-leiders te verslaan en de metropool te redden.

YouTube video

Geïnspireerd door roguelites als Binding of Isaac en Hades en hectische actiegames als Devil May Cry en Bayonetta, combineert het snelle gevechten met complexe, moeilijk te beheersen gameplay, wat een frisse draai aan het genre geeft.

Opgeroepen door Shinchoku’s rijkste CEO, moet je vechten tegen yokai-indringers, machtige leiders zoals Raiju verslaan en je vaardigheden verbeteren in Kitsune’s kamer om de steeds veranderende metropool te zuiveren, haar burgers te redden en het mysterie van de invasie te ontrafelen.

De game biedt meer dan 120 ingewikkeld ontworpen kamers, met levendige anime-achtige beelden, unieke mechanica om spelers betrokken te houden en een meeslepende soundtrack die de dynamische en evoluerende gameplay-ervaring verbetert.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x