Home Gaming Slime Heroes releasedatum aangekondigd – Boss Battles & Couch Co-op in bijgewerkte demo op Steam Next Fest

Slime Heroes releasedatum aangekondigd – Boss Battles & Couch Co-op in bijgewerkte demo op Steam Next Fest

by Jos Vis

Ben je klaar om de wereld te redden van een mysterieuze corruptie tijdens Steam Next Fest? Bekijk dan de bijgewerkte demo voor de aankomende 3D-actie-avontuur en toegankelijke “souls-lite” Slime Heroes, nu live op Steam van 14 tot en met 21 oktober!

En om het spannende nieuws compleet te maken, zijn we verheugd om te onthullen dat Slime Heroes in Q1 2025 naar PC en Xbox komt!

YouTube video

De bijgewerkte demo toont een aantal nieuwe dingen om te bekijken, waaronder een eerste blik op couch co-op play en een uitdagende eindbaas, de Corrupted Silva (maar maak je geen zorgen — toegankelijkheidsfuncties die beschikbaar zijn in de demo helpen je om dit beest op jouw niveau te verslaan, ongeacht je vaardigheid!)

Tijdens de demo krijg je een kijkje in het eerste gebied van het spel, krijg je de kans om verschillende vaardigheden te verzamelen die je kunt combineren om geheel nieuwe vaardigheden te creëren, en krijg je een aantal coole hoeden met bonus buffs! Je krijgt de kans om de regio te verkennen en een puzzelkamer te ontdekken, corrupte vijanden af ​​te weren en de ongelukkige wiggles te redden, je hand te proberen bij een mini-eindbaas en vervolgens je vaardigheden te testen tegen de krachtige eindbaas, de Corrupted Silva!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x